Alessandro Lequio al cementiri visitant la tomba del seu fill

Alessandro Lequio visita la tomba del seu fill abans de començar les vacances

L'italià ha anat al cementiri acompanyat d'una amiga

Alessandro Lequio no ha volgut començar les seves vacances sense fer abans una visita més que especial. El col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' ha anat fins al cementiri de La Paz de Madrid, on està enterrat el seu fill Álex, per acomiadar-se d'ell abans de marxar uns dies fora amb la seva dona, María Palacios, i la filla que la parella té en comú. 

Alessandro Lequio, totalment abatut

Fa unes setmanes es va poder veure a Ana Obregón visitant la tomba del seu fill, però fins ara gairebé no hi havia imatges d'Alessandro Lequio fent el mateix. Al contrari que l'actriu, que està passant una temporada a Mallorca amb la família, l'italià va preferir tornar a la seva rutina als programes de televisió. 

Ara que el col·laborador té uns dies de vacances, ha volgut aprofitar per fer una visita al cementiri acompanyat d'una amiga. Alessandro s'ha mostrat totalment abatut, i després de deixar un ram de flors sobre la làpida de l'Álex, sense articular cap paraula ha caminat pels voltants de la tomba del seu fill durant uns quants minuts. 

Després de l'emissió del programa 'Hormigas Blancas' on es repassava la vida d'Ana Obregón i en el qual es va parlar de l'Álex, Alessandro es va obrir davant dels seus companys. «Jo vaig estar molt enamorat de l'Ana. El reportatge em va despertar tants records i emocions que no tinc capacitat per valorar-lo, tampoc tinc ganes i mai les tindré», va afirmar. 

Ana Obregón es recolza en la família

Després de la mort d'Álex Lequio, Alessandro i Ana s'han mostrat més units que mai, i és que s'han convertit en un veritable suport l'un per l'altre. Ara, els dos tracten d'adaptar-se a la seva nova vida, encara que han confessat que ja res serà igual per a ells. 

L'actriu va fer les maletes a principis d'estiu per passar una temporada amb els seus a Mallorca, i encara que va compartir algunes imatges d'altres anys amb el seu fill, ja fa algunes setmanes que no publica res a les xarxes socials. Caldrà esperar per veure com es troba Ana Obregón després del pitjor cop de la seva vida.