Plató de Supervivientes

Ana Maria Aldón, obligada a abandonar 'Supervivientes'

L'edició es quedarà sense una de les concursants i ho anunciaran aquest dijous

Supervivientes’ té molts fronts oberts en aquesta edició. La majoria d’ells es troben dins de l’illa  i entre els mateixos concursants. És el cas d’Hugo Sierra i Elena, la mare d’Adara, o les constants baralles entre Rocío Flores  i Yiya.

Però alguns d’ells han deixat a Espanya els seus conflictes més greus. És el cas d’Ana Maria Aldón, actual parella de José Ortega Cano, la qual té un judici contra el dissenyador del seu vestit de núvia.

El judici tindrà lloc a final de març

Segons denuncia Emilio Salinas, dissenyador del vestit que va lluir Aldón  a la seva boda, la dona d’Ortega Cano va prometre citar-lo en exclusiva a la revista ‘Hola’ com  el creador del disseny. Però no només no va complir la seva promesa, sinó que Ana Maria va citar-se a ella mateixa com la dissenyadora oficial del vestit.

Ana Maria Aldón va intentar paralitzar el procés judicial amb la seva participació a ‘Supervivientes’, però el jutge ha dictaminat que finalment haurà d’abandonar Hondures  per acudir a la citació. Així i tot, la seva sortida no serà immediata. El judici  està previst per finals d’aquest mes de març, el que significa que Aldón  és molt possible que la concursant  rebi la notícia aquest mateix dijous o durant l’emissió de diumenge.

Aldón no és el primer cas d’abandonament per judici

No és la primera vegada que un concursant ha d’abandonar  l’illa per motius judicials. Maria Jesús Ruiz, guanyadora posteriorment de ‘GH DÚO’, va haver d’abandonar el concurs  per enfrontar-se a un judici  contra una de les seves exparelles. Després de la citació, va tornar a ‘Supervivientes’ com si res hagués passat.

També et pot interessar...