YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia, criticada per la seva actitud al funeral d’aquest dijous

Els reis han acomiadat un vell amic de la Casa Reial

La reina Letícia i el rei Felip al funeral de l'empresari mexicà Plácido Arango (04-03-2020)
La reina ha estat criticada pel seu comportament al funeral de Plácido Arango | GTRES

El rei Felip i la reina Letícia van acudir aquest dia 4 al funeral de l’empresari mexicà Plácido Arango, fundador del famós grup VIPs i amic de la Casa Reial. Tot i que es tracta d’una ocasió seriosa i especial, la reina no ha estat exempta de crítiques per la seva actitud.

Plácido tenia una forta vinculació amb la Casa Reial des de la dècada dels 80, així que era un bon conegut de Felip i Letícia. És per això que els monarques no van dubtar a acomiadar-se d’un vell amic i acudir al seu funeral celebrat a Madrid aquest dijous dia 4.

Letícia, criticada pel seu somriure           

Però el comportament de Letícia no ha passat desapercebut i s’ha criticat la seva felicitat en un moment com aquest. Si bé la reina és coneguda per la seva serietat, en aquesta ocasió no ha amagat el somriure durant la seva salutació a amics i familiars de l’empresari.

Segons comenten els experts, una figura com la reina hauria d’haver mantingut un rostre seriós, tal com dicten els protocols en aquests casos. Letícia haurà volgut animar els familiars de Plácido, però públicament la seva actitud sembla una mica inadequada.

La reina no podia somriure per una protecció bucal

Cal recordar que fa tan sols unes setmanes, durant la Cerimònia d’Obertura del Congrés, la reina va ser qüestionada per exactament el contrari: no somriure gens. Poc després diverses fonts van assegurar que la reina mantenia aquesta expressió facial a causa d’una protecció bucal que li impediria obrir la boca.

Ara, dies després, sembla que Letícia ja no té cap problema per somriure. Això fa que es comenci a especular sobre la possibilitat que la dona de Felip només mantingui la seva rigidesa quan li convingui per ser la protagonista del moment. Si aquest és el seu objectiu, ho està aconseguint: cada pas que fa és comentat- i criticat- per tots els mitjans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari