Tensió entre les infantes Helena i Cristina per la comparació de Peñafiel sobre els seus fills

Els nebots del rei acumulen diverses portades en els últims dies

La infanta Cristina i la infanta Helena al funeral de Germán López a Madrid (14-10-19)
Les comparacions de Jaime Peñafiel han pogut fer molt mal a les germanes | GTRES

La família Reial torna a ser notícia. En concret, la infanta Helena i la seva filla Victòria Frederica. Fa tan sols dos dies la petita dels Marichalar va tornar a protagonitzar portades per la seva vida amorosa: en concret, pel seu viatge a Amsterdam amb la seva parella, el jove dj Jorge Bárcenas.

Són moltes les comparacions entre la filla de la infanta Helena i el seu sonat fill, Froilà de Marichalar. Un dels últims moments que va protagonitzar va ser una puntada de peu contra un cotxe en mig del carrer, el que recorda a un dels moments més sonats del seu germà gran: la puntada de peu a una de les dames d’honor a la boda dels reis.

«Podrien concursar a ‘Supervivientes’»

Ara, el periodista Jaime Peñafiel ha publicat un article al mitjà ‘República’, on critica l’atenció que està rebent aquests dies Victòria Frederica, així com la nova relació i polèmica relació de Froilà. Sota el títol «El rebel despertar dels fills de la infanta Helena», Peñafiel ataca amb contundència les últimes actituds dels joves.

Sobre Froilà afirma que la seva nova parella, Mar Torres, «ha fet del seu cos un catàleg de cirurgia estètica des de la cara fins al cul passant pel pit». A més, assegura que el fill de Marichalar «s’ho ha cregut» perquè sap que és el quart a la línia de successió a la corona.

Victòria Frederica tampoc ha quedat molt ben parada a l’article de Peñafiel. D’ella ataca que sigui notícia per les seves parelles, primer un torer i després un dj. Així, ha constatat que els dos joves «podrien molt bé concursar a ‘Supervivientes’. Mèrits reuneixen».

Dures comparacions amb els fills d’Urdangarin

Després d’aquest ‘repàs’ a les seves vides, acaba comparant-los amb els seus cosins: els fills de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Ha recalcat que «porten amb dignitat la situació carcerària del seu pare tot i que arrossegant, públicament, la tristesa i la vergonya que els produeix».

Aquesta comparació podria crear tensió entre les germanes de la reialesa, ja que és cert que els fills de Jaime de Marichalar acaparen moltes portades últimament i mai ha estat per una cosa relacionada amb la corona.  Tot i això, no és la primera vegada que un membre relacionat amb els reis es planteja com a possible concursant de ‘Supervivientes’. Ja sonaven ofertes cap a una de les familiars més polèmiques de la reina Letícia: Carla Vigo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari