Terelu Campos

Terelu Campos, indignada amb l'acomiadament d'una amiga: «Un infart i la foten fora»

No ho entén després de la seva llarga trajectòria

Terelu Campos té en la periodista  Carmen Rigalt, de 71 anys, a una de les seves millors amigues. És per això que no comprèn i està molt molesta amb el que li ha passat. L'experimentada periodista ha estat acomiadada  de 'El Mundo' després de 3 dècades treballant en aquest diari. Tot, ara que es troba de baixa, al patir un infart el passat nadal. 

Va ser el passat 24 de febrer quan el director del mitjà, Francisco Rosell, es va reunir amb Carmen a l'Hotel Palace de Madrid per confirmar-li que no li renovarien el contracte. Una decisió que segons ell, i explica 'El Nacional', «era ordre dels  italians», fent referència al grup empresarial que controla el diari. 

Carmen Rigalt als premis Sheba el 2013
Carmen Rigalt fa més de 30 anys que es dedica al periodisme | Catalunya Diari

Incomprensible l'acomiadament d'una gran professional

Per molts companys de professió, com la mateixa Terelu, no és comprensible que es faci fora a Rigalt d'un mitjà sent una de les millors periodistes del país. No obstant això, també es considera una punyalada  que se l'hagi acomiadat mentre es troba de baixa mèdica. 

Tot i això, tenint en compte la seva llarga trajectòria, que va començar l'any 1975 al diari 'Pueblo', no sembla difícil que aviat un altre mitjà vulgui comptar amb la seva ploma directa, clara i incisiva.

També et pot interessar...