Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio i Terelu Campos

La decisió definitiva de la filla de Terelu davant del seu acomiadament

Alejandra comença ara una nova vida
Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio no vol viure amb la seva mare | Gtres

Alejandro Rubio, filla de Terelu Campos i neta de la popular periodista Maria Teresa Campos, ja ha viscut moltes experiències per només tenir 19 anys.

De fet, néixer com a neta d'una de les periodistes més conegudes i estimades del país, ja és una experiència com a tal. Això no obstant, Alejandra sempre s'ha volgut desmarcar de la trajectòria de la seva família materna i demostrar, bàsicament a través de les xarxes socials, que té personalitat i decisió propia.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una nova i independent vida

Tanta que ha decidit mudar-se i marxar a viure sola a Aravaca, un municipi de Madrid. D'aquesta forma, Alejandra està disposda a iniciar una nova vida, lluny de la seva mare i de la seva ja exparella, el dj Álvaro Lobo. Així doncs, la petita de la saga vol ser més independent que mai, seguir amb els seus estudis i la seva activitat a les xarxes socials, però d'una forma còmoda i sense pressions. Precisament pressió és el que va sentir després d'estrenar-se com a col·laboradora del debat del programa 'La Isla de las Tentaciones'.

Era la primera vegada que Alejandra debutava a la televisió de forma professional i, la veritat, és que va ser una dura experiència. La raó d'aquesta situació es va originar arran d'una discusió amb el també col·laborador, molt més experimentat, Kiko Matamoros.

 

La dura resposta de Kiko Matamoros

Ella, es va queixar que no la deixava parlar i ell, no va dubtar en respondre-li que: «Si tu vens aquí a dir que jo t'he anul·lat com a col·laboradora aquesta nit ho sento en l'ànima». Davant aquesta situació, Alejandra no va poder aguantar la pressió i, fins i tot, va acabar en un mar de llàgrimes. Està clar que els seus només 19 anys li passen factura i que encara li queda molt camí per recórrer, de moment, sola i allunyada dels platós de Telecinco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por ALX ? (@alerubioc) el

També et poden interessar...