Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso a 'Espejo Público'

El gran error de Susanna Griso que els espectadors no perdonen

El desencert ha provocat enorme rebuig i indignació a la xarxa
Susanna Griso a 'Espejo Público'
El desencert ha provocat enorme rebuig i indignació a la xarxa | Antena 3

La contínua lluita entre els dos magazins per excel·lència del matí i les seves conductores, Ana Rosa Quintana i Susanna Griso, és una realitat. Sembla que l'índex d'audiència d''Espejo Público' deixen Atresmedia però, a més, Griso ha comès un error que podria acabar d'enfornar-la. L'equivocació de la periodista no ha passat desapercebuda i ha provocat, a més, un enorme rebuig d'un dels convidats al programa.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

Es tracta ni més ni menys que d'Agustín Martínez, l'advocat de 'La Manada'. No és la primera vegada que l'home participa a 'Espejo Público', però aquesta seva última aparició ha estat la més polèmica de totes per la 'liada' de Susanna Griso.

Gran indignació i rebuig a la xarxa

El lletrat no acudia al programa per parlar precisament del cas de 'La Manada, sinó de la llei de garantia integral de la  llibertat sexual, que està generant molt rebombori. L'elecció de Griso per parlar d'aquest assumpte, l'advocat defensor d'un cas de violació múltiple durant els San Fermines de Pamplona, ha provocat una allau de crítiques i gran rebuig a la xarxa. 

Els espectadors d'Antena 3 no entenen com la coneguda presentadora ha permès que Martínez parlés sobre la nova llei de llibertat sexual, tenint en compte la seva relació amb el cas de 'La Manada'.  «No em digueu que no n'hi ha per vomitar de fàstic», ha escrit un usuari. Molts comentaris negatius que han retret a Susanna Griso la poca vista a l'hora d'escollir expert en la matèria: «L'advocat d'uns violadors, per parlar d'aquesta llei...».

Tampoc han ajudat a diluir les crítiques els comentaris del convidat, mostrant indignació davant la nova llei. Alguns li han atribuït molt «poca vergonya». «Va en contra de l'estat de dret», defensava Martínez. «El 'jo sí que et crec' no era més que un eslògan de difícil translació a un procediment judicial», afegia. Rebuig absolut a Twitter, que posa Susanna Griso en un compromís. 

També et pot interessar...