Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Christofer, de 'La isla de las tentaciones', en una entrevista amb Sandra Barneda

Christofer dispara contra tots els seus companys de 'La isla'

El concursant té un canal a Mtmad
Christofer, de 'La isla de las tentaciones', en una entrevista amb Sandra Barneda
El concursant té un canal a Mtmad | MEDIASET

El pas de Christofer per 'La isla de as tentaciones' no ha deixat ningú indiferent, després que Fani, la seva parella des de feia set anys, li fos infidel amb Rubén a la vista de tota Espanya. Devastat, abandonava el 'reality', però la parella ha acabat reconciliant-se i sembla que viuen una de les seves millors etapes, tot i que en la distància. Estefanía ha viatjat a Hondures per enfrontar-se a l'aventura de 'Supervivientes'. 

Però si fos aquí, Fani hauria al·lucinat amb l'última de Christofer. L'actitud del jove ha deixat tothom de pedra. I és que si a l'illa es mostrava com un noi molt reservat i educat, ara Christofer s'ha deixat anar al seu canal d'Mtmad, 'A pesar de todo', atacant a tort i a dret tots els seus companys de concurs.

Gonzalo, el més mal parat

«Hi ha gent que no m'interessa tenir al meu voltant», diu contundent Christofer, assegurant que no li fa falta «parlar de la gent per tenir més audiència o més seguidors». Una clara indirecta a Gonzalo Montoya, que ha deixat caure dures crítiques contra Christofer per tornar amb Fani i per trencar la relació amb els companys. Gonzalo ha estat clarament la diana de les crítiques de Christofer: «És el que més m'ha decebut perquè teníem una bona relació i és el que més es va interessar per mi, però ha fet coses que m'han anat allunyant més d'ell». 

Però el sevillà no ha estat l'únic que ha rebut. Álex, ex de Fiama, també se n'ha endut una de grossa per part de Christofer: «És un 'tio' més fals que un bitllet de Monopoly». Dures paraules del jove a la majoria dels seus companys, tot i que més suaus amb Jose i Ismael, dels quals només ha dit que no mantenia contacte amb cap dels dos.

També et pot interessar...