Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno presentant ‘Aquellos Maravillosos Años’ (23-10-19)

Toñi Moreno torna per la porta gran i tothom es fixa en un detall sorprenent

La presentadora ha tornat de la seva baixa de maternitat

Toñi Moreno presentant ‘Aquellos Maravillosos Años’ (23-10-19)
El nou look de la presentadora ha causat furor entre els col·laboradors del programa | Gtres

Després de la seva baixa de maternitat, Toñi Moreno ha tornat a 'Mujeres y hombres y viceversa' amb un sorprenent  canvi de look.  La presentadora s'ha sumat a la tendència de moltes 'celebrities' i llueix un tall bob, d'aquesta manera s'ha desfet de la seva clàssica cabellera i ha apostat per un pentinat rejovenidor.

Aquest nou estil es caracteritza per la presència d'un cerrell, capes marcades i escalades i un color lleugerament rogenc. Un pentinat que li ressalta molt més les seves faccions i alhora li aporta més brillantor al cabell. L'opció escollida per  Toñi Moreno es convertirà en una de les tendències més repetides durant la pròxima primavera, ja que barreja l'estil del tradicional bob amb el pixie més arriscat i amb alguns tocs de punk per donar volum.

«Si la tornada d'una embarassada és així, tots a quedar-se embarassats!» deia Nagore Robles, fins ara substituta de  Toñi Moreno, en veure a la presentadora. Una afirmació que compartia Kiko Jiménez qui ha remarcat el bon aspecte de la presentadora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arrancamos !!!!! @myhtv @cuatrotv @nagore_robles @mediasetcom

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

Un nou projecte televisiu

La presentadora està al capdavant de dos programes, 'Aquellos maravillosos años' i 'Mujeres y hombres y viceversa' però ara que ha tornat s'embarca en un nou projecte professional. La periodista estrenarà molt aviat 'Dos vidas' en la plataforma de vídeos de Mediaset, Mttmad, on es podrà veure com és el seu dia a dia intentant assolir el repte que s'ha proposat: recuperar el seu aspecte físic després de donar a llum i «convertir-se en una esportista d'elit».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestra @tmoreno73 estrena canal en @mtmad.es

A post shared by FAN DE TOÑI MORENO (@fan_tmoreno_73) on

També et pot interessar...