Froilà i Mar Torres haurien tallat definitivament

Segons apunten diversos mitjans, el fill de la infanta Helena torna a estar solter

Feia molt temps que la relació sentimental de Froilà  i Mar Torres grinyolava. Després de moltes turbulències, els joves semblaven haver reconduït els seus sentiments, però ara s'ha filtrat la possible ruptura definitiva de la parella.

Indicis de ruptura

Mar Torres s'ha traslladat a la seva ciutat natal per a emprendre nous projectes professionals a la Universitat de Múrcia. Els seus 'stories' a Instagram fan evident el distanciament entre ella i Froilà, ja que en estar en ciutats diferents es veuen molt menys que abans. Aquest pas endavant que ha fet Mar Torres en la seva vida professional pot suposar la fi de la relació. El membre més polèmic de la Casa Reial podria tornar a estar solter.

Una alegria per a la infanta

Aquesta notícia podria alegrar a la  infanta Helena perquè no està del tot contenta amb aquesta relació. El motiu és que el seu fill està sent un dels grans focus dels mitjans de comunicació durant aquests últims mesos. La germana del  rei Felip no veia amb bons ulls aquesta relació. És una obvietat que tant Mar Torres com Froilà han posat terra pel mig. La ruptura és gairebé evident.

La 'influencer' va reconèixer durant una entrevista a 'Vanity Fair', que el romanç amb Froilà ha estat marcat per múltiples discussions. El desenllaç d'aquesta història d'amor, per al moment, no és oficial, però tot indica que serà qüestió de dies tal com afirmen diversos mitjans de comunicació.

La relació que han mantingut amb la premsa també ha pogut desgastar molt la parella, que fa setmanes van tenir una topada amb alguns fotògrafs. Segons informa 'Escándalos', la parella va haver de marxar d'un restaurant per separat per a evitar que els 'paparazzis' els 'cacessin' sortint junts del local. La presència dels diferents reporters va empipar Froilà, que va acabar cridant.

  

  

També et pot interessar...