Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón aclareix si se separa d'Ortega Cano: «Ha canviat»

Ana María Aldón respon a la pregunta que Ortega Cano no vol escoltar

Ana María Aldón s'asseia aquest dissabte a 'Viva la vida' per aclarir d'una vegada per totes si el seu matrimoni pateix alguna crisi. Després d'escoltar els rumors sobre la seva relació actual amb el vidu de Rocío Jurado, la dona d'Ortega Cano ha parlat clar.

La dissenyadora afirmava fa uns dies que el seu matrimoni no passava per un bon moment. Dies més tard, les seves paraules no han canviat gaire.

Ana María Aldón de perfil plorant en un plató de televisió
Ana María Aldón s'ha obert al canal amb Emma García | Mediaset

La dissenyadora va explicar que tenien una crisi i va demanar en directe a Ortega Cano més atenció al dia a dia. Unes declaracions que no van agradar gens a part de la seva família. Per exemple, a Gloria Camila, que li va donar l'esquena al seu pitjor moment, un fet que no l'ha afectat.

En la seva intervenció d'aquest dissabte, Ana María ha estat encara més clara i ha confessat la decepció profunda que ha tingut amb el seu marit.

«Esperava una reacció del meu marit», confessava Ana María Aldón

«El meu marit no em va fer cap comentari, absolutament res. Esperava una reacció, però no hi ha hagut resposta. Hem parlat de tot menys d'això». Així s'ha expressat Ana María quan li han preguntat per la reacció d'Ortega a les paraules de fa una setmana.

Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano somrients
José Ortega Cano i Ana María Aldón estan en crisi | Europa Press

«El meu marit és molt bona persona i mai li faria mal. No tinc cap intenció de fer-li cap mal. El que vaig dir públicament no l'ha de sorprendre gens. Ho sabem tot l'un de l'altre, ho compartim tot».

«A ell no li pot venir gran. El que vaig dir és la veritat. En el meu matrimoni només hi caben dues persones», ha prosseguit el seu discurs.

«Ortega Cano està enamorat de tu?»

Emma García ha estat molt directa a l'hora de fer les preguntes, però Ana María també ha estat contundent amb les respostes. Amb tot, la presentadora basca li ha qüestionat si creu que Ortega Cano n'està enamorat.

La primera reacció de la dissenyadora ha estat molt clarificadora, ja que ha esbufegat i després ha respost així. «Suposo que sí, si segueix al meu costat és per alguna cosa. Rocío va deixar una empremta molt gran a la seva vida i el seu cor, però ell té un cor gran i hi ha lloc per a totes dues», ha dit.

José Oretga Cano i Ana María Aldón al funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón no estan passant pel millor moment | GTRES

Al seu torn, Aldón ha tornat a incidir en el canvi que ha fet el marit des de l'emissió de la docusèrie de Rociíto. «Des que va començar la docusèrie el noto més absent. No sé si hi pensa més, no ho sé, però està més absent. Ha canviat en general, no només amb mi», lamentava.

«Està més capcot, està trist. Només vull és que estigui content, vull veure'l en moviment», ha afirmat Ana María Aldón revelant, a continuació, si té al cap separar-se del seu marit.

Ana María Aldón aclareix si es divorciarà

La pregunta més esperada va arribar al final de la xerrada d'Ana María amb Emma García. Era la pregunta que tota l'audiència de 'Viva la vida' volia saber.

«Sí, dormim junts i no em separaré. No penso separar-me, no és una cosa que tinc pensada. Abans de venir m'ha dit 'sort i ànim'», confessava la dissenyadora.

«Tampoc estic tenint una bona setmana, la meva estabilitat mental no està gaire bé», ha dit. A més, segons revelava ahir José Antonio Avilés, la reacció d'Ortega Cano després del que va passar aquell dissabte ha estat molt clara. «Tenien un viatge previst per avui al matí. Havien d'agafar un vol a les set per anar al bateig d'un familiar, però ahir va dir que no hi anava», ha confessat el col·laborador.

Per ara, Aldón ha estat contundent amb aquest tema tan sensible com és la possible separació del seu marit. Veurem com avancen els dies i si hi ha algun canvi que faci repensar la decisió de seguir casada amb el destre.