Primer pla d'Ágatha Ruiz de la Prada.

Ágatha Ruiz de la Prada podria ser condemnada a presó i els seus fills estan preocupats

Àgatha Ruiz de la Prada, acusada de copiar un disseny a un company

Ágatha Ruiz de la Prada, la dissenyadora més simpàtica de la premsa del cor, està travessant un moment molt delicat. El programa Socialité diu que han denunciat l'empresària i que aquesta situació podria acabar en tragèdia. Suposadament les seves creacions són semblants a les d'un altre artista i l'han acusat de plagi, que podria causar-li problemes legals.

Ágatha Ruiz de la Prada, segons Socialité, ha de donar explicacions sobre aquest tema molt preocupant. Els seus fills Cósima i Tristán coneixen la situació, però confien en la innocència de la seva mare. És possible que tot quedi en un ensurt, ja que la dissenyadora té prou talent per no fixar-se en les obres dels seus companys.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada posant.
Ágatha Ruiz de la Prada està involucrada en un escàndol molt seriós. | Europa Press

Ágatha podria acabar a la presó, però primer haurien de demostrar que és culpable. Han comparat els vestits de la seva darrera desfilada amb els dissenys d'Eduardo Navarrete i la veritat és que s'assemblen una mica. Els estampats dels dos vestits són similars, encara que això no és prova suficient per afirmar res.

«La llegendària dissenyadora podria haver copiat la jove promesa del disseny», deia el programa. Eduardo sap el que ha passat i està estudiant la situació, per això no vol donar explicacions sobre això. «No podem entrar a parlar de certs temes, però ens n'hem adonat», explica l'entorn proper del dissenyador.

Ágatha Ruiz de la Prada trenca el silenci

Fa quatre mesos, Eduardo Navarrete va fer una desfilada en què va presentar una col·lecció de roba que s'ha convertit en el malson d'Ágatha. L'exdona de Pedro J, suposadament s'ha inspirat en un vestit del jove dissenyador, però la història no acaba aquí. Nuria Marín, presentadora ocasional de Socialité , ha dit que Eduardo també es podria haver copiat d'un altre artista.

Imatge d'Ágatha Ruiz de la Prada caminant.
Ágatha Ruiz de la Prada no té res a amagar. | Europa Press

«Ruiz de la Prada i Navarrete podrien anar de la mà a la presó», comentava la presentadora en un to divertit. Suposadament Eduardo va treballar de becari en una marca de roba que estava especialitzada en vestits com els que està venent. Tot i això, el que més preocupa és que aquest escàndol ha acabat esquitxant a l'empresària.

La dissenyadora ha parlat sobre el que ha passat i està tranquil·la, així que és possible que no tingui res a amagar. «Em fa molta il·lusió que ho hagi fet Navarrete, però jo ho havia fet abans», explica. Nuria Marín ha confirmat que l'artista va portar aquest vestit fa més de 20 anys.

Ágatha Ruiz de la Prada: «Podria haver copiat»

Ágatha ha tranquil·litzat els seus fills Cósima i Tristán perquè se sap que la possible denúncia no avançaria. Eduardo va dissenyar un vestit basant-se en el logotip d'una cadena de supermercats i ara ho ha fet ella, aquí és el problema. Però l'artista diu que la idea era seva, així que sap que no tindrà conseqüències legals.

Nuria, presentadora i periodista, primer va informar que Ágatha Ruiz de la Prada «podria haver copiat un disseny», però després es va penedir. Una de les fonts li ha dit que la primera persona que va crear el vestit va ser la dissenyadora. Tot i això, l'entorn d'Eduardo Navarrete està investigant el que ha passat perquè «són conscients del que ha passat».

«Sempre podem parlar d'inspiració perquè el logotip hi és i són lliures tots dos d'usar-los», explica Nuria Marín. No seria estrany que l'exdona de Pere J prengués mesures sobre això, ja que l'estan acusant d'una cosa molt seriosa- S'ha de deixar clar que no hi ha res demostrat i que encara no hi ha cap denúncia, tot són teories de Telecinco.