Primer pla d'Omar Sánchez.

Surt a la llum la gran mentida d'Omar Sánchez, ex d'Anabel Pantoja: tres dones

Omar Sánchez intenta enganyar tothom

Omar Sánchez s'ha convertit en protagonista habitual de la premsa rosa des que es va saber que havia trencat amb Anabel Pantoja. Una separació que va arribar pocs mesos després del casament.

Des de llavors, han aparegut tota mena de rumors, entre els quals que ella ja està amb un altre home, com també s'ha dit d'Omar.

Avui, però, el canari és notícia per un altre motiu. En concret, perquè sembla que ha estat enganyant els seus seguidors a les xarxes. Els ha ensenyat que està de vacances amb un amic, tot i que és mentida, ja que està, almenys, amb tres noies.

A Omar Sánchez l'han enxampat mentint

Després de la ruptura amb Anabel, el surfista s'ha vist al focus mediàtic en tot moment. Per això, ha decidit allunyar-se de la rutina i fer uns dies de vacances. Aparentment, segons les fotografies que ha anat compartint al seu compte Instagram, està amb un amic relaxant-se i aprofitant al màxim aquests dies de festa.

No obstant això, sembla que és mentida, d'acord amb el que ha revelat 'Socialité'. En aquest programa s'ha deixat de manifest que està en companyia de, com a mínim, tres noies. I s'ha demostrat que és així comparant les fotografies que ell i aquestes dones han compartit a les xarxes.

Les instantànies demostren que estan a la mateixa cabana, com s'ha ensenyat al format televisiu esmentat. «Omar ha fingit amb les històries d'Instagram que ha compartit. Ens ha volgut vendre la moto que estava sol en una casa, però l'hem enxampat acompanyat de diverses noies. És perquè té por que la seva ex es posi gelosa o perquè està amb una altra?», s'ha dit a plató.

Tot seguit, s'ha mostrat que, malgrat el que ell pretenia, les fotos que ha compartit el delaten. Així, per exemple, en una s'aprecia un braç de dona tatuat. De la mateixa manera, en un vídeo que ha publicat una d'aquestes noies se'l veu gairebé de manera fugaç.

Últimament se'l relacionava amb Alexia Rivas, però l'espai de Telecinco indica que ella no és amb ell a la cabana. Les seves acompanyants són anònimes.

Després de l'emissió de les imatges que l'han delatat, s'ha tornat a insistir en el tema. Sí, que «el fet que ell no doni naturalitat al moment ens fa sospitar. Potser intenta amagar alguna cosa».

Primer pla Omar Sánchez
Hi ha sospites que Omar Sánchez intenta amagar que està amb una altra dona | GTRES

 

El possible afer d'Omar Sánchez

Aquesta enxampada a l'exconcursant de 'Supervivientes' ha provocat tota mena de comentaris. És més, cada vegada cobren més força els rumors que indiquen que ja ha trobat substituta per a Anabel. Rumors que es van incrementar fa uns dies, quan va ser portada de 'Diez Minutos'.

En concret, el canari apareixia en aquesta revista sortint de festa amb una noia, que també és anònima. Segons s'explicava, s'ho havia passat d'allò més bé amb ella al Carnaval de Gran Canària. És cert que es deia que havien estat amb uns amics, però també s'indicava que quan estaven sols, la complicitat era evident entre ells.

Pot ser que aquesta jove sigui una de les noies que han estat de vacances amb ell? Caldrà esperar per a sortir de dubtes.

De moment, ell no ha volgut fer comentaris sobre això i prefereix seguir allunyat dels mitjans. No obstant això, segur que Anabel, que aquests dies, a 'Sálvame', ha arribat a plorar per ell, no es quedarà callada. Haurem d'esperar per a saber què opina sobre aquesta vida tan atrafegada que porta el seu ex des que ho van deixar.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja segur que no es queda callada sobre l'enxampada a Omar Sánchez | Catalunya Diari