Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines pren una nova decisió després dels consells mèdics

Antonio Resines continua centrat en la rehabilitació després de passar per UCI

Antonio Resines està completament centrat en la seva salut i treballant molt per aconseguir assolir la seva recuperació total.

 

L'actor segueix arrossegant seqüeles dures del seu pas per l'UCI, on va estar ingressat durant més d'un mes per culpa del coronavirus.

«Al principi em sentia malament. Tenia febre. Després em van portar a l'hospital i ja no recordo res. Pensava que hi havia estat 5 dies i no els 38 que vaig passar ingressat. No m'he assabentat de res del que va passar aquí», confessava a El Hormiguero durant la primera entrevista televisiva després de sortir de l'hospital.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines està molt debilitat després de la seva estada a l'UCI | Europa Press

A través d'una intervenció per videotrucada al programa de Pablo Motos, el popular actor es mostrava afortunat per tirar endavant i advertia de les dures conseqüències que estava patint.

«Tinc una atròfia del 80% de la musculatura i vaig amb caminador, la recuperació és lenta, complicada, i requereix molt d'esforç. Que la gent sàpiga que això és una cosa molt seriosa. Així que, si us plau, que tota la gent es vacuni i es prengui seriosament la Covid-19», assenyalava Resines, posant èmfasi que trigaria molt de temps a tornar a estar al 100%.

Antonio Resines pren una decisió molt important en el procés de recuperació

Des que va aconseguir abandonar l'hospital, Antonio Resines s'ha centrat a continuar el complicat i lent procés de rehabilitació.

En companyia de la seva dona, Ana Pérez-Lorente, i amb l'ajuda dels professionals, l'actor lluita per recuperar la mobilitat perduda. Encara no es pot separar de les crosses, però està disposat a donar-ho tot per recuperar massa muscular.

«Estic cansat, però bé, bé d'ànim. Encara queda, perquè encara no puc caminar bé, però en un parell de mesos ja estaré donant guerra. És temps i ganes», comentava als periodistes quan anava fa uns dies a una revisió mèdica.

Completament centrat en la seva recuperació, Antonio Resines sembla haver pres una decisió important en els últims dies.

Segons ha informat el bon amic de l'actor, Santiago Segura, i ha corroborat el diari El Español, Resines abandonarà Madrid durant un temps.

Ho farà per assentar-se a Comillas, un municipi molt proper a la Torrelavega natal, a Cantàbria, i continuar la seva recuperació en un entorn més tranquil.

Muntatge amb fotos de Santiago Segura i Antonio Resines
Santiago Segura ha confirmat que Antonio Resines deixarà Madrid «durant un temps» | CatalunyaDiari

 

Antonio Resines s'instal·la a Cantàbria seguint els consells dels metges

Tal com recull la informació oferta per El Español, els metges de Resines li haurien aconsellat fer aquesta mudança a causa del benefici que suposarà per a la seva salut.

A la capital madrilenya, l'intèrpret de Diego a Los Serrano resideix en un luxós pis ubicat a la zona del Retiro. Un habitatge que canviarà temporalment pel gran apartament amb vistes al mar i als pics d'Europa que va adquirir a Comillas a mitjans dels anys 80.

Allà gaudeix de totes les comoditats per continuar amb la seva recuperació i allunyar-se de tot el tràfec de Madrid, on té una infinitat de compromisos amb amics i coneguts. Per no parlar de les persones que el paren constantment pel carrer quan intenta fer una passejada.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines es mudarà a Cantàbria temporalment | CORDON PRESS

A Cantàbria, Resines també se sent com a casa. Té bons amics i familiars que us ajudaran en la seva recuperació i, el que és més important, podreu gaudir d'un clima i un entorn perfecte per rehabilitar-vos.

Les caminades a la vora de la platja i els exercicis en plena natura seran un remei fonamental per poder recuperar-se com més aviat millor.