Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón amaga la ruptura per protegir els fills d'Ortega Cano

Ana María Aldón és conscient del problema, però no vol treure'l a la llum

Ana María Aldón, dissenyadora i tertuliana habitual de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més estimades de la petita pantalla. Va saltar a la fama gràcies a la seva relació sentimental amb el torero José Ortega Cano, però actualment és un personatge independent. S'ha guanyat el respecte de tots, ja que mai no ha traït els seus éssers estimats i és força prudent amb la premsa.

Ana María Aldón manté una relació estupenda amb la seva fillastra Gloria Camila Ortega, que acaba de celebrar una festa amb magnificència. Al programa Socialité informen que aquest esdeveniment «ha comptat amb grans visites, però també amb absències». A tothom li ha cridat l'atenció que Rocío Flores no hagi fet acte de presència i a Telecinco parlen sobre una teoria important.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Ana María Aldón ha estat a l'aniversari de Gloria Camila | Telecinco

Ana María va connectar en directe amb Viva la Vida, programa on col·labora, per revelar les seves impressions sobre la festa de Gloria. «Hi ha una personeta que ha vingut que m'ha fet il·lusió perquè feia temps que no venia», va comentar sobre això. Estava fent al·lusió a María del Rocío, la filla de José Fernando i neta d'Ortega Cano.

Ana María va evitar entrar en detalls, però ja era massa tard perquè tothom s'havia adonat del veritable problema. Rocío Flores podria haver trencat amb Gloria Camila, per això no ha anat a la famosa festa d'aniversari. Recordem que la colombiana ha parlat d'Antonio David Flores en un to molt crític i Ro podria estar força molesta.

«És una situació molt estranya», comenta el periodista José de Santiago a Socialité. Aquest expert en cor pensa que Rocío està enfadada amb la seva tieta Gloria i, segons la seva teoria, és normal que li hagi demanat explicacions. «És lògic que estigui dolguda», comenta a l'espai televisiu esmentat sense entrar en detalls sobre l'origen del conflicte.

Ana María Aldón, preocupada per José Ortega Cano

Ana María és conscient que Gloria Camila i Rocío Flores estan distanciades, però no vol donar-ne informació. En una de les seves intervencions a Viva la Vida va confessar que estava preocupada pel seu marit Ortega Cano, la salut del qual és delicada. El torero està sotmès a molta pressió i l'única cosa que ha fet ell ha estat guardar silenci i ser respectuós.

Aldón evita parlar de determinats temes perquè no vol comprometre la família ni els fills del marit. José Fernando Ortega està seguint un tractament estricte i no li va bé escoltar certes informacions que poden ser força perjudicials. Aquesta és la raó per la qual la col·laboradora de Viva la Vida no vol parlar de la possible ruptura entre Rocío i Gloria.

«Em trobo bé, però tinc una mica d'afonia a la veu per un constipat», comenta Ortega Cano durant la festa d'aniversari. Per part seva, Gloria s'ha mostrat molt amable amb la premsa i ha respost a gairebé totes les preguntes dels periodistes. «Jo tenia molta il·lusió de tenir un toro mecànic al meu aniversari i al final ho he tingut, així que genial».

Ana María Aldón, emocionada amb el retrobament

Ana María, tal com ha informat el programa Socialité, s'ha retrobat amb María del Rocío, la neta de José Ortega Cano. La dissenyadora té una relació especial amb la nena i sempre ha estat pendent de les necessitats. Michu, mare de la menor i exparella de José Fernando, li va agrair públicament que s'havia portat bé.

José Fernando i Michu
José Fernando i la seva filla s'han reunit amb Ana María | CEDIDA

Aldón ha demostrat ser una cara de primer nivell i el seu exèrcit de seguidors cada cop és més nombrós. Treballa els caps de setmana a Telecinco i fora de la televisió té projectes realment interessants. És una dona que no para d'aprendre i sempre està connectada amb els seus fans, que saben que poden comptar amb ella per a qualsevol cosa.