Ana María Aldón

Ana María Aldón canvia d'estratègia i gira l'esquena a Rociíto en el seu pitjor moment

La dona d'Ortega Cano s'ha acostat a Raquel Mosquera

La situació a casa d'Ortega Cano és cada cop més insuportable. I Ana María Aldón sembla que ja ha pres una decisió.

La dissenyadora té molt clar que el seu matrimoni està a les acaballes i estaria calculant els detalls per treure profit de la situació.

Tal com apunten diversos mitjans, Aldón podria haver arribat a un bon acord monetari per oferir l'exclusiva de la seva ruptura.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón ha arribat al límit. | Mediaset
 

I és que el representant d'Ana María Aldón hauria demanat uns 175.000 euros per «un pack que consistiria en una exclusiva i un plató posterior per narrar-ho tot amb tota mena de detalls davant de les càmeres».

Tot i això, molts opinen que «aquesta quantitat és absurda i desorbitada, ningú no li donarà el que demana».

«Aldón aspira crear el seu propi negoci», asseguren. Però, sobretot, «arribar a ser una habitual de les tertúlies roses».

Ortega Cano i Ana María Aldón
Foto de José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío'. | GTRES
 

Les aparicions més recents de la dissenyadora a la televisió deixen molt clar que n'està farta.

Ana María no suporta més menyspreus de part dels familiars del seu marit, i molt menys si venen de part de la seva fillastra Gloria Camila.

Així, ha preferit centrar-se en la seva recuperació i el seu benestar, allunyant-se de tot allò que li pot fer mal.

«La realitat és nostra i fins aquí puc llegir. El que nosaltres vivim i no vivim… Nosaltres estem, i seguim. Continuem vivint a la mateixa casa, ara mateix la meva prioritat soc jo. Jo no vull parlar i ara ell m'està respectant a mi», confessava fa poc.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Ana María Aldón s'acosta a la pitjor enemiga de Rociíto

D'aquesta manera, la col·laboradora de Viva la vida deixava clar que no vol saber res del seu marit i es nega a parlar amb ell.

«No espero res de ningú. No ho espero. No ho ha fet mai i no ho farà ara. Ara ja no la necessito. L'esperava molt abans, però almenys durant els últims mesos...», sentenciava amb total seguretat.

«Jo n'estic farta. I afortunadament estic avançant i, de moment, no han acabat amb mi. Però jo què faig?», deixava caure.

Foto d'Ana María Aldón amb els col·laboradors i el director de 'Viva la vida'.
Ana María Aldón amb els col·laboradors i el director de 'Viva la vida'. | Mediaset
 

Curiosament, Aldón també sembla haver canviat de bàndol pel que fa a la seva opinió sobre Rociíto.

I tot i que en un primer moment semblava que donava suport a la filla de 'La más grande', ara s'ha posicionat al costat d'una de les seves grans enemigues. No és cap altra que Raquel Mosquera, amb qui assegura sentir-se identificada.

La perruquera entrava en directe a Viva la vida per anunciar que volia allunyar-se dels mitjans i que necessitava descansar.

Primer pla de Raquel Mosquera
Ana María Aldón confessa que se sent identificada amb Raquel Mosquera. | Telecinco
 

«Realment, gràcies a Déu em trobo en un dels millors moments de la meva vida, estic forta i em trobo bé, però durant aquests mesos anar els diumenges a Viva la vida ha estat un gran esforç», reconeixia.

«És l'únic dia que tinc per estar amb la meva família, fa una temporada que hi ha diverses baixes a la perruqueria i no la puc deixar de banda, tampoc els puc treure tant de temps als meus nens».

«Sento molt de tot cor no venir aquí a treballar amb vosaltres perquè m'encanten els directes, no és cert que jo avui hagi tancat cap exclusiva, però això no vol dir que el dia de demà no ho faci, com fan molts», lamentava la vídua de Pedro Carrasco.

Aquesta confessió aconseguia commoure Ana María Aldón, que tampoc no passa pel seu millor moment.

«Durant tota la vida t'he vist com un exemple de superació», deia emocionada.