Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores adverteix a la seva ex que ja és imminent i no hi ha marxa enrere

Antonio David pren una decisió molt important que afectarà la seva família

Antonio David Flores sembla disposat a fer un pas més en la seva relació amb Marta Riesco. Després de portar en secret el seu idil·li amb la reportera durant molts mesos, ara ha pres una decisió que no deixarà ningú indiferent. De fet, ja li hauria comunicat al seu entorn més proper.

Tant ell com la seva parella tenen previst fer oficial la seva història d'amor. I la millor manera de fer-ho és a través d'un casament. Tots dos es troben molt il·lusionats amb aquesta possibilitat.

En principi, Antonio David i la seva xicota es donarien el 'sí, vull' durant els pròxims mesos, abans que finalitzi l'any. És un enllaç civil. Només hi ha un contratemps que podria evitar la celebració.

Qui fos col·laborador de Sálvame encara no disposa del divorci. Va ser una cosa que va deixar en stand by durant un temps i de moment encara no té aquest document. En qualsevol cas, no sembla que hagi de tenir gaires problemes per obtenir-lo.

Olga ja li ha confirmat diverses vegades que ella no serà cap obstacle perquè faci la seva vida. La parella més mediàtica de la premsa del cor té previst passar per l'altar tan aviat com sigui possible. Saben que és una manera més de confirmar que la seva relació va per bon camí.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores va posar feliç al costat de la seva xicota. | GTRES
 

Tot i que van intentar portar la seva història d'amor amb molta discreció, ara ja no tenen cap problema a aparèixer en públic junts. S'han tret així un gran pes de sobre. Se'ls ha vist posar en algun photocall, festes i concerts.

A les xarxes socials, ella s'encarrega de declarar-li el seu amor amb freqüència. En els mals moments s'han donat suport a l'un a l'altre, i han sortit molt reforçats de les situacions més crítiques. La seva relació ha passat per situacions una mica complicades que han aconseguit solucionar.

Antonio David Flores ja sap també quins són els plans de la periodista. Ella vol casar-se i tenir fills. Això sí, l'ex d'Olga no sembla voler ampliar la família.

Ja té tres nens i creu que ja ha complert amb el seu paper de pare. Però sap que tampoc no és una cosa que pugui descartar. Possiblement acaba cedint davant la insistència de la seva xicota, que semblar estar molt il·lusionada amb la possibilitat de quedar-se embarassada.

Marta continua molt centrada en els seus projectes professionals. Durant les últimes setmanes ha vist com l'apartaven a poc a poc del seu programa de televisió. Ella, en lloc d'enfonsar-se, va decidir implicar-se en un nou repte laboral.

Des de fa unes setmanes té un espai d'entrevistes al seu perfil d'Instagram. Sembla que el programa va prou bé, com demostra el fet que disposi de patrocinadors.

Antonio David Flores té un altre problema

Antonio David Flores apareix radiant al costat de Marta Riesco. Però hi ha una cosa que la preocupa i que encara no ha pogut solucionar. Els seus dos fills menors encara no coneixen la seva xicota ni tampoc tenen gaires ganes de fer-ho.

Cada cop que ell es desplaça fins a Màlaga ho fa sol. Deixa la seva parella a Madrid perquè sap que no és benvinguda.

Primer pla d'Olga Moreno.
Olga ja s'hauria assabentat dels plans de futur d'Antonio David. | GTRES
 

En moltes ocasions han intentat explicar a David i a Lola que la separació d'Olga va ser inevitable, com recull Informalia. Tot i això, els dos joves no volen saber-ne res i es posicionen clarament a favor de l'empresària.

▶️ El sorprendente motivo por el que Sonsoles Ónega decidió traicionar a Telecinco

Antonio David tindrà molta feina per fer en el cas que decideixi casar-se. En primer lloc, ha de convèncer els seus fills perquè assisteixin a la celebració, que serà un dia molt especial per a ell.