Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro, a llàgrima viva per la malaltia que gairebé li pren la seva mare

Andrea Janeiro encara no s'ha recuperat del terrible ensurt que li va donar Belén

Andrea Janeiro va veure, per fi, la seva mare tornar al plató de Telecinco. Ho va fer tres mesos després de patir la desafortunada caiguda que va acabar amb ella en un hospital amb la tíbia i el peroné trencats.

Belén Esteban tenia moltes ganes de tornar al seu lloc de treball i ho va fer en gran oferint una entrevista al Deluxe.

A més, a l'entrevista de divendres, Belén va deixar gelats els seus seguidors. Va confessar en ple directe que va patir un altre problema de salut que pocs sabien, a més de la comentada caiguda a Sálvame.

Andrea Janeiro va veure com la seva mare va revelar davant de tot Espanya que, durant aquest temps que ha estat fora de la televisió, ha passat per quiròfan ni més ni menys que cinc vegades.

Andrea Janeiro veu la seva mare obrir-se després d'uns mesos complicats

El cas és que algunes de les ocasions que va haver de trepitjar el quiròfan no va ser a causa del trencament de la tíbia i el peroné de la cama dreta. Va ser degut a un altre contratemps que la va tenir angoixada durant uns dies.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro va estar a punt de confirmar la mala notícia de la seva mare | Catalunya Diari

«He passat cinc vegades per quiròfan i no totes per la cama. M'ha passat una cosa que ni tan sols ho sap la meva família», confessava la mare d'Andrea Janeiro.

«Sé que hi ha gent pitjor, però jo ho he passat molt malament i cadascú mira el que és seu. En tres mesos he passat cinc vegades per quiròfan i no totes per la cama. Ni tan sols els ho he explicat a la meva família, perquè no volia preocupar-los, però ahir em van donar els resultats i ho he de compartir», ha revelat la col·laboradora.

Alhora, ha confessat que «el cap m'ha jugat una mala passada, no he tingut depressió, però sí una tristesa constant», exposava davant la mirada atenta de Jorge Javier.

«No volia saber el que em farien»

Belén ha explicat com va ser tot el procés. «No m'he trencat el turmell, em vaig trencar el peroné en mil trossos i la tíbia estellada i desplaçada. No he vist la meva caiguda ni la vull veure, no puc».

Belén Esteban a un plató de televisió després del seu accident
Belén Esteban al 'Deluxe' | Telecinco

A més, la madrilenya va deixar clar que la primera intervenció no va anar bé. «Vaig despertar de l'anestèsia i em van dir que no havien pogut operar, perquè tenia unes butllofes terribles pel sucre. I aquí em vaig ensorrar. Després, jo em vaig tancar al meu món i vaig derivar tot al meu marit. No volia saber què m'anaven a fer, ni parlar amb els metges ni res. Em van posar dues plaques i 20 caragols», explicava al Deluxe.

En un moment donat, Belén ha revelat per fi la raó per la qual ha entrat fins a cinc vegades al quiròfan aquests mesos i el que va passar el 6 de juliol.

Desvela la malaltia que va angoixar la seva filla Andrea

«Fa un parell d'anys que em van començar a sortir unes boletes al pit i ja tinc 48 anys. El 6 de juliol em tocava una revisió, em vaig fer la meva mamografia, em surt tot bé. Em fan citologia, tot bé, i amb l'ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran del que és normal i l'any passat estava bé», relatava la madrilenya.

Muntatge Belén Esteban plorant
Belén Esteban es va quedar en xoc després d'anar al ginecòleg | Catalunya Diari

«La meva ginecòloga em tranquil·litza, però jo noto que passa alguna cosa. I em diu: si sagnes cal fer-te una biòpsia urgent... i vaig sagnar», fet que va intranquil·litzar la dona de Miguel Marcos.

Així, la col·laboradora ha exposat que es va alarmar per això i que es va recolzar en el seu marit per superar tan bé com sigui possible aquest delicat moment.

«No vaig dir res a ningú per no preocupar-los. Em van fer una biòpsia dissabte passat, em van treure un pòlip i vaig estar dues hores al quiròfan».

«Ahir em van donar els resultats: és benigne», relatava després d'uns minuts de nerviosisme al plató. «Estaré uns mesos amb sagnats i revisions, però de moment està tot bé», va tranquil·litzar tothom.