Primer pla d'Anita Matamoros.

Anita Matamoros parla sobre la boda i arruïna els plans de la seva futura madrastra

Kiko Matamoros s'ha promès amb Marta López Álamo en ple directe

Kiko Matamoros i Marta López Álamo han fet un pas més en la seva relació. Després de passar per Hondures, el tertulià té més clar que mai que vol passar per l'altar.

Així, es decidia a demanar matrimoni a la model en ple directe. Una preciosa declaració que no ha deixat ningú indiferent.

Molt emocionat, Matamoros decidia obrir el seu cor com mai. «M'he adonat que no només ets la dona de la meva vida, ets la dona per a tota la meva vida. M'has ensenyat a estimar, amb tu he après a estimar», li confessava a la seva xicota.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López estan molt feliços junts | TELECINCO

«M'has ensenyat a estimar. Tot i la meva edat, i del que es pugui pensar, amb tu he après a estimar».

«He decidit que em vull casar amb tu. Passarem per l'altar si tu vols, vestida de blanc com tu vols. Vull fer-te feliç i viure cada dia de la meva vida pendent de tu i per a tu», sostenia.

Una cosa davant de la qual Marta trencava a plorar i no dubtava a donar-li una resposta afirmativa. «És clar que em vull casar!», exclamava.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko Matamoros, disposat a defensar-se de tots els atacs que ha rebut | TELECINCO

D'aquesta manera, la model deixava clar que ella també vol passar la resta de la vida al costat del tertulià i que li importa molt poc la diferència d'edat que els separa.

«Ho vull tot amb ell. Ell respecta els meus temps, i aquesta és una altra mostra d'amor que em dona. Tinc molta feina i altres prioritats que no poden ser cuidar un nen, però sí que vull ser mare en uns anys», explicava la model.

Tot indica que Matamoros no només vol passar per l'altar una vegada més, sinó que també té ganes de convertir-se en pare.

▶️ Malú confirma los peores temores de Albert Rivera sobre su relación

Kiko Matamoros es declara en directe Marta López Álamo

Això li donaria una altra oportunitat per resoldre els errors que va cometre en el passat amb els altres fills.

«Em feu molt feliç, estic molt orgullós de vosaltres i espero en la mesura de les meves possibilitats ajudar-vos tot el que estigui a la meva mà i compensar-vos», els deia durant el seu pas per Supervivientes.

El col·laborador ha solucionat els conflictes amb la majoria dels seus fills excepte amb Anita, la menor del clan.

Imatge d'Anita Matamoros posant a un photocall
Anita Matamoros, impactada amb l'anunci de boda del seu pare | Europa Press

Tots dos ja fa uns quants anys que no es parlen, i tot arran de les picabaralles que sorgien entre la jove i la parella del seu pare.

En el seu moment, Matamoros decidia prendre partit per López Álamo, fet que els distanciava del tot.

«L'únic que espero és que la meva filla sigui feliç, que sàpiga que per estimar-la no l'he de tenir al costat. La vull com vull qualsevol dels meus fills», deia sobre la filla que té en comú amb Makoke.

«Quan necessiti alguna cosa estaré allà, vulgui ella o no vulgui ella. No l'oblido, forma part de la meva vida i jo de la seva. La porto al cor i cada dia me'n recordo de tots. Que ho sàpiga».

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros va rebre la visita de la seva parella a 'Supervivientes' | TELECINCO

I cal veure la reacció d'Anita al casament del seu pare, encara que la seva mare ja deixava alguna pista a Viva la vida.

«Que bonic. A veure si aquesta és la veritable. Jo veig això i és la segona vegada que ha demanat a una dona que s'hi casi. Kiko no s'ha casat mai per l'església. Ell és super ateu», comentava.

La televisiva mai no ha dubtat a pronunciar-se sobre el conflicte entre la seva ex i la seva filla, donant la cara per Anita en tot moment.

«És força desagradable. La meva filla em demana que no se'n parli, li faig cas, no com ell. Només dic que per defensar la teva xicota no has de desqualificar la teva filla», apuntava sobre això.

Tot i que també manifestava el seu desig que acabessin reconciliant-se algun dia. «Tant de bo hi hagués una reconciliació, tu com a mare sempre vols el millor per als teus fills. El millor per a mi és que s'emportessin bé, per ella, però mira les desqualificacions», confessava.