David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco descobreix què passarà abans de l'arribada del seu nou germanet

David Flores Carrasco sempre ha respectat les decisions del seu pare

David Flores Carrasco va aconseguir mantenir el seu anonimat fins que Rociíto va parlar d'ell al documental Contar la verdad para seguir viva. Des d'aquell moment els espectadors es van interessar per conèixer la seva privadesa i la premsa no ha fet més que complir amb els desitjos del públic. Antonio David Flores s'ha esforçat molt per protegir-lo i ho ha aconseguit, ja que junts formen un binomi força fort.

David Flores Carrasco sap que la parella del seu pare vol tenir un fill, almenys això és el que ella mateixa ha explicat recentment. Marta Riesco reconeix que vol «el pack complet» amb Antonio David i això implica dues coses: casament i nadó. El portal Informalia assegura que seguiran aquest ordre, ja que estan molt enamorats i s'han deixat d'amagar.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores respecta les decisions de la seva parella | Catalunya Diari

David Flores entén que la situació del seu pare és delicada, per això ha estat tant de temps dissimulant el seu amor per Marta Riesco. Però tothom sap que Olga Moreno forma part del seu passat, així que té via lliure per viure la nova història. «M'encantaria, ja ho vaig dir», respon la Marta quan li pregunten sobre el primer fill.

David Flores ha assumit que la seva família s'haurà de vestir amb les millors gales, ja que el casament d'Antonio David Flores és cada cop més a prop. Segons ha sortit publicat, es podria celebrar el pròxim estiu, encara que aquesta dada no està contrastat pels protagonistes. El que sí que està demostrat és que passaran per l'altar abans de portar un nen al món.

El fill de Rociíto no té cap problema, sempre ha respectat les decisions de la família perquè vol que tothom sigui feliç. És cert que no coneix la Marta, però no hi ha res estrany darrere d'aquest succés, simplement no hi han coincidit. La reportera ha confessat que estaria encantada de conèixer el seu futur fillastre.

David Flores Carrasco sap que el moment s'acosta

David Flores serà el convidat estrella al casament d'Antonio David Flores, ja que sempre ha tingut una fantàstica relació amb ell. Quan l'antic col·laborador de Sálvame es va casar amb Olga Moreno el jove es va vestir de nuvi i va participar a la cerimònia. Amb la Marta no té la mateixa connexió, però la periodista no pararà fins i tot robar-li el cor.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco sempre estarà amb la seva família | GTRES

El net de Rocío Jurado sap la seva situació familiar és molt delicada i s'està esforçant molt per no cridar l'atenció de la premsa. El problema és que certes persones no deixen de nomenar-lo, malgrat que ningú ho fa per malament perquè és molt estimat. Per exemple, la seva germana Rocío en publica molt contingut a les xarxes i això només genera una cosa: que el públic en vulgui més.

David ha aconseguit que la premsa li respecti, de fet no hi ha cap foto seva a les revistes. És cert que les xarxes funcionen diferent, però els internautes sempre el tracten amb molt d'afecte perquè és encantador. La periodista María Patiño, experta en el tema, el considera la gran víctima de tot el que està passant.

David Flores Carrasco ha pres partit per algú

David Flores entén que el seu pare s'hagi hagut de separar d'Olga Moreno, però això no canvia els seus sentiments. Seguirà al costat de l'empresària, tot i que també rebrà amb els braços oberts Marta Riesco. La reportera intentarà fer tot el possible per estar integrada a la família, ja que té plans d'ampliar-la.

Rociíto no confia en res del que està passant, creu que tot és una història forçada per fer soroll als mitjans. No té bona experiència al costat de la parella, ha tingut problemes tant amb el seu exmarit com amb Marta. L'únic que vol és que el públic conegui la veritat, ja que no està disposada a estar més temps callada.