Primer pla de Kiki Morente

Kiki Morente, enxampat amb una amiga d'Andrea Janeiro en actitud compromesa

El cantaor de flamenc ha publicat una imatge molt polèmica

No hi ha dubte que Kiki Morente s'ha consolidat com un dels grans artistes del nostre país. Personatge públic des del seu naixement, va començar la seva trajectòria al món de la música amb la curta edat de 10 anys. I és que el cantant no va dubtar a seguir els passos de les seves germanes Estrella i Soleá Morente.

Sens dubte, de manera que va destacar i segueix triomfant és amb la seva destresa per tocar la guitarra. Pel que, actualment, Kiki Morente no para de tenir èxit allà on va. Per aquesta mateixa raó, el famós concurs de La Voz Senior el va fitxar com a assessor de Niña Pastori.

Tot i això, el seu nom va començar a estar en boca de tots els mitjans des que forts rumors apuntaven que estava mantenint una relació sentimental amb la mateixa Sara Carbonero.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
La parella va estar poc temps sortint | Catalunya Diari

De fet, es va confirmar quan es va veure passejar la parella de la mà pels carrers de Madrid. Però, per desgràcia d'ells, el seu amor s'acabava tan sols pocs mesos després d'estar junts.

Tot i això, malgrat la gran desil·lusió amorosa que va patir Kiki Morente, tot indica que ha oblidat la periodista gràcies a una altra persona molt especial per a ell.

Kiki Morente posa amb una amiga íntima que fa saltar totes les alarmes

Sens dubte, Kiki Morente ha viscut un any força intens. Des que va sortir a la llum el seu idil·li amb l'ex d'Iker Casillas, els mitjans hi han estat més atents. Per això, els seus passos estan estudiats al detall i no es perden el que fa el cantant.

A més, malgrat que la seva relació amb la periodista la va portar a la màxima discreció, no es va salvar de ser preguntat per Bertín Osborne. I és que el Kiki Morente va acudir com a convidat a Mi casa es tu casa amb dues de les seves germanes.

Va ser llavors quan l'ex de Fabiola Martínez li va preguntar què havia passat amb Sara Carbonero. Tot i això, encara que tots els espectadors desitjaven conèixer el motiu de la seva ruptura, l'artista únicament va emetre un riure nerviós sense donar declaracions sobre això.

Tot i això, encara que l'entrevista va ser aproximadament al mes d'abril, actualment, Kiki Morente ja pot presumir que s'ha oblidat definitivament de la periodista gràcies a una altra persona.

Com es podia esperar, de la mateixa manera que alguns cantants del moment, no es va poder perdre anar a recolzar una companya de professió i amiga en un concert que va fer. Així mateix, el cantaor de flamenc va gaudir com mai de l'espectacular xou que va oferir la mateixa Rosalía. La veritat és que tots dos mantenen una especial relació des de fa algun temps.

De fet, no hi ha cap dubte que és així perquè el mateix ex de Sara Carbonero va publicar al seu perfil d'Instagram una foto amb la de Barcelona. D'altra banda, tampoc va dubtar a felicitar-la públicament per la gira per Espanya, que està triomfant.

«Quina gran artista i espectacle, @rosalia.vt única. Motomami és impressionant màgic i emocionant. Mai oblidaré la teva entrega i afecte! Ets gran, amiga!», escrivia el granadí.

Evidentment, la catalana no dubtava a escriure-li un «t'estimo, Kiki» al seu gran amic. Sens dubte, unes declaracions que han sorprès tots els seus fans, que esperen una col·laboració entre els cantants.

L'estiu de Kiki Morente i Sara Carbonero per separat

No hi ha dubte que el músic Kiki Morente ha estat un altre dels personatges públics que ha anat a la gran gira que està fent Rosalía per Espanya. De fet, altres famosos de la talla de Belén Esteban, Pedro Almodóvar i Itziar Castro no s'han volgut perdre tampoc els increïbles xous de la catalana.

Imatge 'selfie' de Rosalía, Belén Esteban i Pedro Almodóvar
Belén Esteban ha estat al concert de Rosalía amb Almodóvar | Instagram: @BELENESTEBANMENDEZ

Mentre que el granadí està gaudint del seu estiu ple de compromisos laborals, la seva ex, Sara Carbonero, s'està fent un descans. La veritat és que la periodista ha estat viatjant amb la seva íntima amiga, Isabel Jiménez, a llocs veritablement paradisíacs.

D'aquesta manera, ha volgut aclarir-se de tots els mitjans i, per aquesta raó, s'han distanciat. Això sí, és millor que mai perquè ha tornat a trobar l'amor, novament, al costat d'un altre músic. El misteriós en qüestió és Nacho Taboada.

Pel que tant Kiki Morente i Sara Carbonero estan millor que mai per separat i estan gaudint al màxim de l'estiu.