Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón enxampa el seu cunyat parlant de la salut d'Ortega Cano

Ana María està preocupada pel seu marit

Ana María Aldón està cansada de continuar dissimulant, és una dona nova i té prou força per explicar com se sent. Així, ha deixat clar que no passa cap crisi matrimonial, però sí que ha tingut problemes amb José Ortega Cano per altres persones. Acusa alguns dels seus cunyats, com ara Conchi, d'haver traspassat certs límits.

Ana María seguirà lluitant per la seva relació, encara que no sap quin camí prendrà quan acabi el tractament. Segons ha explicat, està en mans de professionals perquè els darrers temps han estat massa convulsos. La dissenyadora ha de resoldre una crisi personal que ha acabat amb tot, fins i tot amb les ganes d'estar a la televisió.

José Ortega Cano a un photocall
Ana María Aldón sempre ha volgut el millor per a la seva família | Europa Press

La dissenyadora de seguida va demostrar que tenia molt de talent per treballar davant de les càmeres, així que va començar a col·laborar a Viva la Vida. El programa ja s'ha acabat, però ella té oportunitat de seguir a Telecincoperquè s'ha guanyat la confiança dels seus responsables. El problema és que no està disposada a parlar de determinades situacions, així que s'han tancat moltes portes.

Ana María ha descobert que Eugenio, germà de José Ortega Cano, va concedir una entrevista a Antena 3 fa molts anys. Les declaracions que va donar han cobrat una importància especial les últimes setmanes, ja que confirmen una cosa important. Segons va explicar, el torero va haver de renunciar a la seva carrera perquè patia una sèrie de problemes de salut.

José té motius més que suficients per estar molest amb els seus, ja que han parlat de temes privats amb les persones equivocades. La periodista María Patiño va xerrar amb Eugenio, que va insinuar una cosa força forta sobre el vidu de Rocío Jurado. «Li incitaran a prendre's tres copes i no les ha de prendre perquè ell té problemes de salut, per això va deixar de torejar», va declarar exactament.

Ana María Aldón vol salvar la situació

Ana María porta massa temps al punt de mira i els seus actes han demostrat que ningú no li pot retreure res. En cap moment ha traït Ortega Cano i n'ha estat pendent en tot moment. De fet va ser ella qui va llogar una casa a Saragossa durant el temps que el torero va estar a la presó després del seu accident de trànsit.

Ana María Aldón
Ana María Aldón s'ha convertit en una cara molt estimada | TELECINCO

Aldón prefereix no parlar sobre certs temes perquè sap que generen repercussió, però la família s'ha saltat les normes. Eugenio va assegurar al programa DEC que José no podia anar a cap celebració perquè l'incitaven a prendre copes. María Patiño, autora de l'entrevista, va aprofundir en aquest assumpte per intentar saber què hi havia darrere aquest descobriment.

La dissenyadora sap que el seu marit ha tingut certs problemes de salut, per això ha d'estar tranquil i fer repòs. I encara que ha decidit renunciar a la vida pública perquè no vol vendre més la seva privadesa, Telecinco no el deixa descansar. Però el problema és que el seu entorn parla més del compte i els espectadors volen saber cada vegada més.

Ana María Aldón ha deixat d'amagar-se

Ana María reconeix que està decebuda, però vol deixar clar que el seu marit mai li ha faltat el respecte. El tertulià Kiko Matamoros assegura que Aldón està tenint molta resistència, ja que ha descobert la veritat i segueix amb el torero. Segons la seva informació, ha llegit el testament de José i ella no en surt ben parada, però no li importa perquè mai ha volgut els seus diners.

José Ortega Cano entén que la seva dona vulgui treballar a la televisió, però li ha demanat que el deixi al marge de tot. No vol cridar l'atenció de la premsa, necessita estar tranquil perquè els especialistes li han recomanat repòs. Per aquest motiu, Aldón farà tot el necessari pel seu benestar perquè sempre ha estat la primera a ajudar-lo.