Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

Ana María Aldón confirma a Ortega Cano que ja té un substitut a casa

Ana María Aldón sap que no hi ha marxa enrere

El darrer dissabte Ana María Aldón va complir 45 anys. Com cada cap de setmana, va anar al plató de Fiesta amb Emma García per comentar les notícies de més actualitat i va aprofitar a explicar com es trobava ella. «Amb molta nostàlgia» s'havia despertat aquell dia, ja que la col·laboradora era conscient que seria l'últim aniversari que passarà en companyia d'Ortega Cano i el seu fill.

«És com una cosa que es mor i és l'últim cop que passarà, i aquest és l'últim aniversari que passarem junts», va dir entre llàgrimes. Malgrat tot, sí que va bufar les espelmes amb el torero i amb el seu fill.

El programa de Festa va intentar posar-se en contacte amb José Ortega Cano perquè li dediqués unes paraules boniques a Ana María Aldón, però el torero va preferir no fer-ho. «No ho veig bé perquè ens separarem i això ara mateix no hi encaixa», va dir Ortega en una conversa telefònica amb una persona de l'equip del programa.

Ana María Aldón desplantada en directe pel seu futur exmarit

Tot i que Ana María Aldón va trencar a plorar en sentir aquestes paraules, la reacció del pare del seu fill li va semblar molt normal. «És normal. Li estan demanant una cosa que no veu normal i jo tampoc… A més, ho ha fet en privat», va expressar visiblement dolguda.

Ana María Aldón
Ana María Aldón plora per les paraules del seu exmarit. | TELECINCO

No va ser un dia fàcil per a Ana María Aldón, però, després d'una celebració més formal a casa bufant les espelmes, els seus companys de programa li van preparar una festa. Una sortida que a Ana María li va alegrar la vida d'aquest any complicat pel qual està passant. Els seus companys li van regalar cartes i joies que després ella va compartir a les xarxes socials. «Aquests són els millors regals que puc rebre, el vostre afecte i suport».

La dissenyadora es va sentir molt estimada i acompanyada pels seus companys de programa. A l'inici d'aquest, l'espai televisiu la va portar a volar a un túnel d'aire especial que hi ha a la capital. Va ser una experiència que va agradar molt a la col·laboradora i que Emma García va batejar com a «el començament d'una nova vida».

El regal més inesperat d'Ana María Aldón

Sense que ella s'ho esperés, els seus companys de Fiesta li van fer un regal perquè se sentís menys sola les nits d'hivern: el famosíssim i conegut Satisfyer. Davant la incrèdula expressió d'Ana María Aldón, els seus companys li feien entrega de la nova joguina.

Imatge d'Emma García entrevistant Ana María Aldón
Ana María Aldón ha celebrat el seu aniversari amb Ortega Cano. | Telecinco

A més a més, a la nit, ja més en la intimitat, li van regalar molts amulets, joies i, fins i tot, una carta. «Ets més valenta del que creus… Més intel·ligent del que penses i més estimada del que saps», posava a l'estampeta que li van regalar els seus fans. Nombroses polseres amb diferents significats i formes que hi guarden un afecte molt especial de tots els seus clubs de fans. «Per 365 dies més com aquests», va dir després d'haver-se sentit tan estimada i acompanyada en un dia tan especial en el seu 45è aniversari.

No obstant això, els seus companys de programa encara estan una mica preocupats. Ara la dissenyadora ha expressat que passarà el Nadal sola a Madrid, quan la seva família és a Cadis. «Me'n podria anar amb la meva família, però em quedaré a Madrid perquè, a més, segurament hauré de treballar», va explicar.