Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó filtra una informació que canviarà la vida d'Íñigo Onieva

Tamara Falcó té molt clar el que vol

Tamara Falcó no ha tingut cap problema a fer pública una notícia que suposarà un abans i un després a la vida d'Íñigo Onieva.

Ja han passat dos mesos des que la vida de la marquesa de Griñón va canviar radicalment. El 22 de setembre passat, la socialité va anar a les xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors la notícia que sempre havia estat esperant.

Tamara Falcó
Tamara Falcó ha parlat fort i clar sobre la seva mare | GTRES

Però qui li diria a Tamara que els seus somnis s'havien de veure truncats en qüestió d'hores. I és que, després d'anunciar el seu compromís, van sortir a la llum unes fotografies d'Onieva fent un petó a una noia en un conegut festival de música, celebrat al desert de Nevada.

Va ser llavors quan Íñigo Onieva es va pronunciar, a través de les xarxes socials, sobretot el que havia passat. A l'expromès de Falcó no li va quedar cap altra opció que demanar disculpes públicament a l'amor de la vida.

«Als vídeos difosos, aparec en una actitud inacceptable, de la qual estic absolutament penedit i destrossat. Demano disculpes per no haver estat honest i demano perdó a Tamara i a la seva família públicament».

Per part seva, Tamara Falcó ha intentat per tots els mitjans superar aquesta dura ruptura. Després d'explicar a El Hormiguero tot el que va passar aquella nit, la socialité va optar per centrar-se en la seva salut mental.

Ara, i després del seu viatge espiritual al Santuari de Lourdes, tot apunta que la guanyadora de Masterchef Celebrity ha aconseguit girar fulla. Per això, no ha tingut cap problema a confessar un fet que canviarà la vida d'Íñigo per sempre.

Tamara Falcó ja no té por

Sembla que les sessions de teràpia estan venint molt bé a Tamara Falcó. I és que, malgrat que al principi la seva ruptura amb l'empresari la va deixar molt afectada, sembla que això ja és cosa del passat.

Tamara Falcó
Tamara Falcó deixa sense paraules el seu exnòvio | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Aquest 20 de novembre, la col·laboradora d'El Hormiguero va fer 41 anys. I, encara que l'any passat va decidir celebrar el seu aniversari amb una festa organitzada per la revista Telva, aquesta vegada ha optat per posar terra pel mig.

Segons ha publicat Europa Press, la filla d'Isabel Preysler ha escollit les illes Maldives per celebrar aquesta data tan especial per a ella.

Ara, i després del viatge a Doha, Tamara Falcó ha tornat al nostre país per promocionar la seva nova col·lecció amb Pedro del Hierro i la càpsula de Nadal TFP.

«Em fa molta il·lusió perquè inicialment seria un projecte puntual, però hem fet molt bon tàndem i han tornat a comptar amb mi», ha assegurat la Marquesa .

A més, Tamara no ha volgut deixar passar l'ocasió per confessar com està portant la ruptura amb Íñigo Onieva. I és que tot apunta que la col·laboradora de televisió ja ha aconseguit girar fulla.

«El que estic vivint és estrany, va i ve, però la veritat és que estic bé», ha assegurat Tamara Falcó, abans de deixar l'empresari de la nit sense paraules amb la darrera confessió.

Íñigo Onieva
Íñigo Onieva sap els plans de la marquesa de Griñón | Instagram

Tot i que un dels seus somnis més grans sempre havia estat formar una família amb l'amor de la seva vida, sembla que ara prefereix centrar-se en ella mateixa sense pensar en plans a llarg termini.

«No tinc por de quedar-me soltera», ha deixat molt clar la filla de 'la reina de cors'. Quant a la seva actual situació amorosa, Tamara Falcó ha aclarit que, encara que «amb una bona parella s'està fenomenal, sola també».

D'aquesta manera, ha tancat les portes a qualsevol reconciliació amb què havia estat el seu gran suport durant els darrers dos anys, prioritzant així el seu benestar.