Karlos Arguiñano

La germana de Karlos Arguiñano descobreix la trucada que va poder-ho canviar tot

Karlos Arguiñano deixa anar una bomba a tots els seus seguidors més fidels

Karlos Arguiñano ha confirmat el motiu que fa que no vulgui tornar a treballar mai més amb Telecinco. Sembla que no tornarem a veure el cuiner més gran de la televisió cuinant en aquest canal.

Després del comiat de Paolo Vasile, el basc va rebre un toc inesperat. Una trucada que venia acompanyada d'una proposició en forma d'entrevista. Paolo volia que es deixés entrevistar per Bertín Osborne per a l'espai de televisió Mi casa es la tuya.

Una cosa que el protagonista de la notícia va rebutjar immediatament. El professional ha aclarit que no vol tornar a trepitjar Telecinco i ha explicat el motiu principal que l'ha dut a prendre aquesta decisió tan dràstica.

De moment, desconeixem quan serà la seva última aparició a la pantalla, per la qual cosa podrem continuar gaudint de cada recepta que ens proporciona actualment. Karlos Arguiñano ha assegurat que no vol deixar de fer el que està fent avui i no vol retirar-se.

A més, ho ha fet amb una comparació basada en el càrrec actual del president dels Estats Units, Joe Biden amb 80 anys i la seva feina de cuiner amb 74 anys.

Karlos Arguiñano no vol sentir a parlar de Telecinco

El cuiner que tots coneixem s'ha vist en l'obligació de prendre una decisió que afectarà tots els seus seguidors. Karlos Arguiñano no vol saber res de Telecinco, ja que actualment no forma part d'aquest canal, i ha decidit mantenir el seu contracte amb Atresmedia.

Foto de Karlos Arguiñano.
Imatge de Karlos Arguiñano. | Antena 3
 

Després del comiat de Paolo Vasile, el cuiner va rebre una proposta de part seva amb motiu d'una entrevista a Mi casa es la tuya, presentat per Bertín Osborne. Però sembla que el protagonista no vol trepitjar Telecinco. Ell mateix ha confirmat que no hi pot anar.

Tot i que l'han convidat en múltiples ocasions, no hi pot anar. Fins i tot reconeix que moltes vegades li han trucat per anar a Antena 3 i La Sexta, però s'hi ha negat.

El cuiner no vol deixar de fer allò que sempre l'ha omplert

Karlos Arguiñano ha confirmat que encara no es vol retirar de la seva bonica professió. Així és com ell mateix ho ha traslladat al seu entorn més proper.

Amb el seu mític humor de sempre, el cuiner ha afirmat: «Si Joe Biden pot ser president dels Estats Units amb 80 anys, ell podrà fer una truita de patates. O una sopa d'all amb 74».

Foto de Karlos Arguiñano amb Avecrem.
Karlos Arguiñano és la imatge de diverses marques d'alimentació. | YouTube
 

Tot un fenomen de la televisió amb aquest humor tan característic seu. Karlos Arguiñano sempre ens ha delectat amb algun acudit mentre cuinava. De moment, podrem continuar gaudint de cada recepta que ens ensenya, però no sabem fins quan.

Per tant, haurem de seguir acompanyant-lo a cada programa i apuntar-nos a la nostra llista cadascuna de les seves receptes.

La trajectòria de Karlos Arguiñano

L'artista és el cuiner per excel·lència de la televisió, una cosa indubtable que ningú no pot negar. El xef ha fet un gran salt per gairebé totes les cadenes fins que finalment ha optat per Antena 3.

Primer pla de Karlos Arguiñano.
Karlos Arguiñano és el cuiner per excel·lència de la televisió. | Europa Press

Cal recordar que Karlos Arguiñano ha tret a la llum un nou llibre ple de receptes per poder gaudir. Tot i haver publicat més de 6 desenes d'obres, n'ha sumat una altra més. Uns nous plats amb què podrem delectar cadascun dels nostres comensals en els esdeveniments més especials.