Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler, trista en saber què fa la seva filla durant el tractament

Isabel Preysler va ser la primera a descobrir el problema

Isabel Preysler està de moda per una notícia que no li agrada gens: l'última ruptura sentimental de Tamara Falcó. La marquesa ha concedit una entrevista per presentar la seva nova col·lecció de roba i ha explicat una cosa important. Reconeix que està en tractament i que està fent una cosa força dura: no parlar amb Íñigo Onieva.

Isabel Preysler s'ha quedat sense alè quan ha sentit Tamara dir que no truca al seu ex «per prescripció mèdica». Ningú sabia que la situació era tan greu. De fet, els amics de la dissenyadora ja insinuaven que tot estava oblidat. Sembla, però, que queda un llarg camí a recórrer abans que Íñigo formi part del passat de Falcó.

Tamara Falcó somriu mentre saluda
Isabel Preysler està al corrent de tot | GTRES

Isabel està trista, va ser la primera a adonar-se que el seu exgendre no era tan honest com volia donar a entendre. Cada cop circulaven més rumors i el problema és que venien de persones que no generaven gaire confiança davant les càmeres. Fani Carbajo, participant de La Isla de las Tentaciones, va assegurar que Íñigo havia intentat coquetejar amb ella.

Isabel, segons han explicat a Telecinco, es va posar en contacte amb Fani Carbajo per agrair-li el que havia fet per ella. Gràcies a la seva informació suposadament va començar a investigar i es va adonar que el xicot de Tamara no era de fiar. La marquesa també ho té clar, per això els metges li han recomanat que mantingui les distàncies.

Preysler ha estat realment preocupada perquè no s'ha deixat de parlar de la seva filla per un altre assumpte encara més complicat. La  van acusar de ser una homòfoba i d'haver fet un discurs que anava en contra dels drets dels homosexuals. Res més lluny de la realitat, Falcó mai va tenir intenció de fer mal a ningú i mai  ha pensat res negatiu sobre el col·lectiu LGTBI.

Isabel Preysler, al corrent dels nous rumors

Isabel coneix millor que ningú com funciona la premsa del cor i sap que els reporters estan perseguint la seva petita. Volen veure-la acompanyada, però de moment caldrà esperar perquè no vol tornar a enamorar-se. Assegura que és temporal, que tornarà a creure en l'amor, però que de moment prefereix estar tranquil·la.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler prefereix mantenir les distàncies | GTRES

Preysler sap que han relacionat Tamara amb Cayetano Rivera, que s'acaba de separar d'Eva González. Segons els rumors, està intentant acostar-se a la família perquè està interessat en l'aristòcrata, però no és així. Realment és amic del clan des de fa temps, per això han sortit unes fotos seves al costat de 'la reina de corazones'.

La parella de Vargas Llosa controla la situació i no permetrà que cap escàndol torni a esquitxar els seus éssers estimats. Li ha donat bons consells a Falcó. Així, doncs, ha concedit una entrevista per explicar que no té por de «quedar-se soltera». Sap que és una opció més i no té pressa a trobar l'amor. Vol que arribi per si sol.

Isabel Preysler està perdent molts diners

Isabel compta amb el suport de ¡Hola!, la seva revista de capçalera, i podria donar la seva versió en qualsevol moment. El problema és que no ho vol fer perquè pretén protegir la intimitat dels seus. Per això, ha rebutjat grans ofertes, uns diners que han perdut pel bé de l'estabilitat familiar.

Preysler guarda silenci i ha pres una decisió: no parlar amb la premsa fins que no hagi passat la tempesta. L'ex d'Íñigo Onieva ha confessat que està en tractament, així que la situació és més seriosa del que es pensen tots. Per sort, al capdavall està bé. Ha sabut demanar ajuda a temps i cada cop té més ànims.