Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Georgina Rodríguez

La fortuna de Georgina Rodríguez, en perill després de la seva última decisió

Georgina Rodríguez afronta una nova garrotada

Georgina Rodríguez s'ha convertit en una de les dones més influents, tant dins com fora del nostre país. La noia acumula gairebé 40 milions de seguidors a Instagram i és tot un referent per a les noves generacions. Tot i que s'ha especulat molt sobre la seva vida abans de convertir-se en personatge públic, Georgina no s'ha volgut pronunciar mai sobre això.

Georgina està centrada en la seva carrera com a model, influencer i empresària. No hi ha dubte que treballar amb algunes de les marques més importants del món i ser imatge de prestigioses campanyes li generen grans beneficis. Tot i això, el futur esportiu de la seva parella, Cristina Ronaldo, pot afectar i molt la parella.

Georgina Rodríguez i la nova etapa que està a punt de començar

En els darrers anys, Georgina Rodríguez s'ha convertit en tot un huracà mediàtic.

La jove arrasa en xarxes socials i la seva imatge és cotitzada a tot el món. Des que va començar la seva relació amb el futbolista cap al 2017, la parella no ha deixat de compartir el gran amor que es tenen.

Tots dos utilitzen les xarxes socials per presumir de la gran família que han format. Cristiano Ronaldo és pare de 5 fills, el gran Cristiano Jr, els bessons Eva i Mateo, nascuts d'un ventre de lloguer i Alana Martina, primera filla en comú de la parella. I el mes de maig passat va arribar Bella Esmeralda, lamentablement el bessó d'aquesta va morir en el part.

Georgina i Cristiano a un photocall
Georgina Rodríguez i Cristiano afronten una nova etapa plena d'incerteses | Europa Press

Per a Cristiano i Georgina la pèrdua del bessó va ser un dels cops més durs que ha hagut d'afrontar la parella. La falta de suport que va sentir Cristiano per part del seu club durant aquest moment ha estat el que ha propiciat la sortida del Manchester United.

El futbolista i el club han arribat a un acord mitjançant el qual s'ha rescindit el contracte:

«Cristiano Ronaldo deixarà el Manchester United de mutu acord, amb efecte immediat. El club li agraeix la seva immensa contribució durant dues etapes a Old Trafford», publicava el club a través d'un comunicat.

Ara, la parella afronta una nova etapa plena d'incerteses, ja que de moment no se sap quin serà el proper destí del futbolista.

Fins ara Georgina Rodríguez i Cristiano estaven vivint en una impressionant mansió als afores de la ciutat. Hi comptaven amb tota mena de luxes, des de cinema privat a sala de jocs.

Amb la nova decisió del futbolista, la parella haurà de mesurar molt bé els propers passos perquè la seva estabilitat no es vegi afectada. Segons han publicat diversos mitjans especialitzats, la parella de Georgina Rodríguez estaria pensant anar-se'n al New United Football Club.

La polèmica germana de Georgina Rodríguez

Fa unes quantes setmanes, Patricia Rodríguez, germana de Georgina parlava de la dura situació que estava travessant. Rodríguez va afirmar estar totalment arruïnada i que havia demanat ajuda econòmica a la seva germana. Tot i això, ha afirmat que Georgina s'havia negat en rotund.

Foto de Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022
Georgina Rodríguez no s'ha pronunciat sobre la polèmica de la germana | Europa Press

El cap de setmana passat, el periodista Aurelio Manzano va parlar sobre aquest assumpte al plató de Fiesta!:

«Georgina es va oferir a pagar el col·legi dels nens i fer-se càrrec dels menors, de la seva roba i altres. Tot i això, la contestació que va rebre per part de Patricia va ser 'no, envieu-me 5.000 euros que ja m'encarrego jo de pagar'», revelava el periodista.

De moment, la protagonista de Soy Georgina no s'ha volgut pronunciar sobre això.