Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja es gasta un dineral per a solucionar el seu últim problema

Anabel llença la casa per la finestra pel seu noi

Anabel Pantoja ha fet un pas més en la seva relació amb Yulen Pereira. El que ha sortit a la portada de Lecturas d'aquest dimecres 23 de novembre deixa clar que la història d'amor amb l'esgrimista hispanocubà va sobre rodes.

La veritat és que Anabel ha anat fent, a poc a poc, passos ferms en una relació en què molts no creien fa temps, sobretot quan aquests estaven participant en Supervivents. S'ha comprovat, d'una vegada per totes, que l'amor entre ells era sincer i no fruit d'una estratègia per anar avançant al 'reality'.

El cas és que en sortir del 'reality' estrella de Telecinco, Anabel Pantoja va demostrar que el seu amor pel seu noi era verdader. I es va posar de manifest que el fill d'Arelys tenia clar que volia passar tot el temps del món amb la xicota.

Anabel Pantoja es gasta un dineral al seu nou niuet d'amor

Tots dos van viatjar durant setmanes per diversos llocs del món i van professar el seu amor allà on anaven. I la relació anava cada dia a més per a alegria de la parella, encara que per a la família del jove no tant.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja ha llogat un pis a Madrid de 1.500 euros al mes | GTRES

Quan el temps de festa es va acabar, tots dos tenien clar que havien de pensar una manera com poder portar una vida en comú. I tot i els nombrosos compromisos professionals que tenien tant Anabel Pantoja com Yulen.

Tot i que els ha costat prendre aquesta decisió, finalment, s'ha sabut la gran notícia. I és que la parella ha llogat el primer niu d'amor i ho ha fet a la capital d'Espanya.

El cap de setmana passat, María Patiño donava la notícia a nivell general que Anabel i Yulen s'anaven a viure junts. Avui ens hem aixecat amb una portada on deixa clar que la parella ha llogat un pis per, en principi, passar el major temps convivint l'un amb l'altre.

«Ja té niuet d'amor amb el seu xicot i el seu amor, que cap hi crèieu», afirmava la presentadora de Socialité fa dies. Deixava sobre la taula aquestes paraules sobre el nou projecte de vida de la 'influencer' al costat de l'esgrimista.

La llar que Anabel compartirà amb Yulen i que referma la relació

La veritat és que han buscat molt, però finalment s'han decantat per un pis pel qual pagaran 1.500 euros al mes i està situat al barri madrileny de Delicias. Estem parlant d'una localització que a Anabel li permetrà viatjar quan vulgui veure la família a Sevilla i que també serà positiu per a Yulen.

Imatge de Yulen Pereira i Anabel Pantoja fent-se un petó
Anabel Pantoja de viurà amb Yulen | Telecinco

El jove, que ja està preparant-se per intentar classificar-se per ser als Jocs Olímpics de París 2024, li agrada la idea de viure a la capital d'Espanya.

I és que considera que és un bon lloc per asseure's. I si teniu alguna obligació professional, us hem vist acudir a diverses competicions els últims dies, li ve que ni pintat residir a la capital d'Espanya.

«Jo si visqués a les Canàries tampoc em mudaria, perquè és un paradís, però estic intentant portar Anabel a Madrid de totes les formes possibles». Això afirmava Yulen fa un temps sabent que la seva xicota havia comprat una casa a la zona d'Arguineguín (Gran Canària) després de separar-se d'Omar Sánchez.

La veritat és que ara Anabel deixarà aquesta casa, o almenys la tindrà com a segon habitatge. Ja que la clara intenció de la neboda d'Isabel Pantoja és tenir la seva residència base a Madrid per estar amb el seu noi el màxim temps possible.