Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Una amiga d'Amaia Montero anuncia el pitjor escenari possible i salten les alarmes

Amaia Montero impacta els seus després de sortir la veritat del seu estat

Amaia Montero sap que hi ha una preocupació màxima per la seva situació. Sobretot, després que les últimes setmanes la veiéssim publicar una fotografia en què quedava palès que no es trobava en les millors condicions mentalment.

Amaia Montero va ser tota una icona del pop espanyol a la dècada dels 2000 i ara és obvi que està passant per una de les etapes més dures de la seva vida. Fa setmanes, l'excantant de La Oreja de Van Gogh compartia una foto amb la seva legió de seguidors en què apareixia despentinada, sense maquillar i en un estat que deixava impactats els que més l'estimen.

Amaia Montero travessa un moment delicat

A més, el missatge que publicava Amaia no era gens esperançador i la preocupació anava en augment en el seu cercle més proper. «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perduda, de què em serveix la vida?», es preguntava la cantant basca. Aquest missatge provocava la reacció immediata dels seguidors i sobretot dels familiars.

La veritat és que s'ha sabut que Amaia Montero ha estat ingressada en una coneguda clínica de Navarra. Hi ha acudit per tractar-se i posar-se a les mans de professionals per superar aquest malson que ja dura massa temps.

Trenquen el silenci sobre l'estat de la cantant

El cas és que aquest dimecres, la revista Semana publicava a la portada la primera imatge d'Amaia Montero després d'estar un mes ingressada: sembla que, a poc a poc, va sortint del pou on es va ficar.

El seu entorn més proper s'alegra per ella i també els seus amics, que no l'han deixada sola en tot aquest temps. Una de les persones que més suport ha donat a la cantant ha estat l'actriu veterana Cayetana Guillén Cuervo. Són amigues des de fa temps i la cantant és padrina del fill que l'actriu té en comú amb el fotògraf Omar Ayyashi Ramiro. De fet, la seva relació és tan estreta que, en un esdeveniment a Madrid, Cayetana ha intentat enviar un missatge de calma, hores abans que sortís publicada la portada on explicaven que la cantant ja està fora de la clínica.

«No és fàcil estar sempre tan exposat públicament»

Tot i que la preocupació és notòria per a la filla de Fernando Guillén, l'actriu intenta veure el costat positiu d'aquest assumpte tan espinós. Sap que Montero ara té una gran il·lusió: enfocar-se en el pròxim treball que traurà al mercat.

«Es recuperarà, de segur, perquè ella és molt forta, tirarà endavant, t'ho dic jo que sí. No és fàcil estar sempre tan exposat públicament, però en sortirà. Estic segura», sentenciava la bona de Cayetana durant la cerimònia de lliurament de les Medalles d'Or de l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya.

És un missatge de calma que arriba poc més tard de les paraules que Gonzalo Miró pronunciava sobre Amaia Montero, la seva parella entre els anys 2009 i 2011. «Jo l'estimo molt, ella és una gran persona amb un cor que no li cap al pit. I crec que tots tenim males èpoques», deia fa unes hores el fill de Pilar Miró.