Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Almudena Cid i Gerardo Berodia

La dura vida de Gerardo Berodia, nuvi d'Almudena Cid: un càncer i un accident

Gerardo Berodia ha patit moments realment complicats

Almudena Cid ha viscut un any molt difícil després de separar-se de manera inesperada de Christian Gálvez. Tothom, inclosa ella, va agafar per sorpresa la decisió d'ell de prendre camins separats. Tot i això, a poc a poc, l'exgimnasta s'ha aconseguit recuperar i sembla que ha tornat a trobar l'amor als braços de Gerardo Berodia.

Ell és un exfutbolista que ha tingut una vida plena de drames, que ha aconseguit superar amb una enorme fortalesa.

Gerardo Berodia, confirmat com a xicot

El representant de futbolistes el vam conèixer aquest estiu passat. I és que, per primera vegada, era enxampat passejant al costat de l'olímpica. En aquell moment l'affaire va suscitar molt d'interès perquè indicava que ella havia tornat a enamorar-se, igual que la seva ex havia fet amb Patricia Pardo.

Sí, havia aconseguit que un altre home la il·lusionés i el fes creure en l'amor. Un noi que ja coneixia i amb qui tenia certa amistat, com també en tenia Christian. N'és una bona mostra que els tres i més amics havien compartit anys enrere un viatge a Formentera.

Des del juliol, Gerardo i ella no havien estat 'caçats' més per la premsa fins ara. Avui la revista Diez Minutos porta a la portada imatges on se'ls veu junts i molt afectuosos. Per això el titular de la notícia és aquest: «Almudena Cid enamorada de l'exfutbolista Gerardo Berodia».

Gerardo Berodia, protagonista d'una vida molt complicada

La parella de Cid ha despertat curiositat i això ha propiciat que se n'hagin anat revelant dades. Com hem indicat, va ser futbolista. Una carrera que va iniciar quan tenia 10 anys, ja que va passar a formar part del planter del Reial Madrid, on va coincidir amb Iker Casillas.

Encara més, amb 14 anys va aconseguir un contracte amb Nike després de ser elegit el millor infantil d'Europa.

Tot i això, els seus somnis van començar a truncar-se un any més tard, ja que li va ser diagnosticat un tumor en un dels seus turmells. Una dura malaltia que el va portar a passar els tres anys següents envoltat de metges i operacions. Afortunadament, tot va sortir bé i va aconseguir tornar al camp.

Va militar en equips com el Leganès, la Ponferradina, el Zamora, el Lugo i el Wilstermann de Bolívia. País del qual va tenir tornar urgentment, ja que el seu fill, que ara té 17 anys i que en aquell moment en tenia 9, va tenir un accident. Exactament, va patir un seriós contratemps en una piscina que li va fer tenir unes ferides que es van traduir en 600 punts i en una dura rehabilitació.

Gerardo Berodia, el nou xicot d'Almudena Cid
Gerardo Berodia va patir un càncer i va afrontar un greu accident del seu fill | Instagram

Aquesta situació va fer que Gerardo prengués la decisió de rescindir el contracte futbolístic i buscar una feina a Espanya, perquè l'economia familiar era molt complicada. El que va fer per tirar endavant va ser adquirir una llicència de taxi i començar a exercir com a tal. Una professió que va compaginar amb la seva tasca com a futbolista al Navalcarnero, equip en què finalment, el 2019, va penjar les botes.

Des de llavors, Berodia ha afrontat la separació de la dona i un nou rumb professional. Així, des de fa temps exerceix d'agent de jugadors de futbol.

Gerardo Berodia jugant a fubol
Gerardo Berodia fa uns anys va decidir penjar les botes | Instagram

Ara, després d'una vida realment dura i plena de disgustos, sembla que l'exesportista està tranquil i molt feliç. Alguna cosa que l'ha ajudat Almudena Cid, la seva noia. D'aquesta manera, sembla que tots dos han trobat en l'amor la felicitat que necessitaven després de tots els disgustos que el destí els ha anat posant als camins.