Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos: el seu futur empitjora en rebre la notícia més temuda

María Teresa, sobresaltada en assabentar-se d'una cosa que el perjudica

María Teresa Campos, als 81 anys, no travessa per la millor etapa de la seva vida. L'edat avançada de la comunicadora malaguenya i els problemes de salut que pateix des de fa temps fan que gairebé no la vegem sortir de casa seva.

La veritat és que María Teresa és una dona que ha portat molt malament estar en un segon pla en l'àmbit televisiu.

I en els darrers temps ha demanat  que li donin una oportunitat per tornar a la televisió, malgrat les seves circumstàncies. El cas és que la seva petició ha estat en va.

María Teresa Campos assisteix al retorn més temut

Són mals temps per a la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego. I encara són pitjors després que aquest dimecres se n'hagi assabentat que el seu ex, Bigote Arrocet, tornarà a Espanya. Ho farà per instal·lar-se per un nou projecte musical que està en procés.

Primer pla de María Teresa Campos
La matriarca de les Campos està disgustada perquè un home que li va fer mal torna a Espanya | Europa Press

La veritat és que María Teresa Campos ha rebut la notícia amb fredor i certa tristesa. Està així d'ànim després d'acabar tan malament la seva relació amb l'actor i l'humorista, i volia tenir-lo tan lluny com fos possible. Bigote té clar que el seu lloc és a Madrid i, en aquest cas, el treball pesa.

El cas és que Bigote Arrocet desitja tornar al nostre país. Vol rescabalar-se d'alguna manera del fracàs que va suposar el disc de boleros amb la mare de Terelu Campos.

Campos es va emportar un gran disgust quan va anar a una firma de discos d'un conegut centre comercial i gairebé no hi va assistir gairebé ningú. I pocs mesos després d'aquest fracàs, la parella va trencar.

Bigote Arrocet torna a Espanya amb un clar propòsit

Després de trencar amb la malaguenya, Bigote ha estat d'aquí cap allà i l'hem vist cada cert temps a Espanya, encara que no de manera definitiva.

Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos
Edmundo ha decidit viure a prop de la seva exparella, María Teresa Campos | La Noticia Digital

Això sí, Diez Minutos ha publicat avui que el xilè, que el vam poder veure en l'entrega de premis de Madrid Magazine, va estar ahir amb la seva amiga, Pilar Jurado. Estem parlant d'una soprano amb una carrera consolidada, i sembla que vol rellançar-se amb aquest projecte musical.

Aquest és un treball que li agrada i en què està immers un bon temps i podria presentar-se tant al país natal de l'humorista, Xile, així com a Argentina.

Segons ha confirmat ell mateix, hi ha diversos empresaris que tenen posat els ulls en aquest projecte. El motiu, la projecció de l'amiga soprano de Bigote és garantia d'èxit.

María Teresa Campos no vol escoltar al seu ex com s'hi refereix

«Bigote és un amic i m'ha parlat d'aquest projecte. Espero que a poc a poc s'anirà materialitzant», afirma una font de la revista Diez Minutos. El mateix Edmundo ha confirmat aquest terme i sap que aquest treball és la il·lusió més gran que ha tingut en els últims temps.

«A primers de desembre, tindré una reunió a Miami amb Óscar Gómez, guanyador de diversos premis Grammy, i conegut pels seus treballs amb Enrique Iglesias o Miguel Bosé on perfilarem els temes. Tinc 76 anys, sis 'long plays' gravats i formació lírica».

Preguntat per María Teresa Campos, amb qui va sortir més d'un lustre, això ha dit el famós còmic nascut a Xile.

«Quan vaig acabar amb ella havíem estat vivint junts sis anys. Ningú va creure en aquesta relació quan vam començar. Si després de sis anys les coses s'acaben és per alguna cosa, però al teu fons interior guardes per sempre l'afecte i l'afecte, però per reconquerir-la , no», sentenciava.