Olga Moreno i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco es retroba amb Olga Moreno i salten espurnes

Rocío Carrasco per fi li ha pogut exigir explicacions a la seva eterna enemiga

Ha arribat el dia més esperat per a Rocío Carrasco. I és que, per fi s'ha pogut veure les cares amb la seva eterna enemiga, Olga Moreno.

Durant els darrers dos anys, Carrasco s'ha mostrat implacable amb la dona que s'ha fet càrrec dels seus fills, Rocío i David. Un paper, que segons la seva opinió, li han imposat i no li correspon. «Pel cony que li falta a ella, he parit jo aquests dos nens», arribava a dir en la seva docu-sèrie.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha estat molt clara amb Olga Moreno | MITELE

Tot això, perquè Rociíto considera que Olga no és més que una còmplice d'Antonio David i l'únic interès que ha tingut ha sigut capgirar en contra seva als seus propis fills. De fet, era la dona de Fidel Albiac qui prenia la decisió de portar-la als jutjats després de sentir el que deia sobre ella a la televisió.

Concretament, en un Deluxe que protagonitzava l'any 2019, on Olga no deixava gaire ben parada Carrasco. Sobretot, perquè insinuava que havia ignorat completament el seu fill David durant una trobada als jutjats.

Foto d'Olga Moreno.
Olga Moreno reapareixia per última vegada a Ana Rosa | Telecinco

«No té cony», explotava Rociíto completament furiosa. «No té el que cal tenir per repetir-me a la cara que jo vaig ignorar el meu fill», deia ben contundent.

És més, Carrasco culpava Olga d'haver fet tot el possible perquè David no la veiés en aquell moment. «Li agafava la cara i començava a fer-li petons», afegia al seu relat.

Així, l'ex d'Antonio David per fi ha pogut explicar la seva versió davant del jutge i repetir davant de la mateixa Carrasco aquestes paraules tan demolidores. «No saludaràs el teu fill?», assegurava la malaguenya que li va arribar a retreure.

Rocío Carrasco torna a veure's les cares amb Olga Moreno

Un retrobament molt tens que s'ha dut a terme als jutjats d'Alcobendas. Segons els testimonis, han estat «seixanta minuts en què Olga ha estat incapaç d'aguantar la mirada a Rocío, que ha declarat també davant del jutge».

La filla de Rocío Jurado anava molt segura de si mateixa i es mostrava implacable a l'hora de desmuntar cadascuna de les mentides de Moreno. Així, la protagonista del moment ha explicat com es va sentir aquell dia en «escoltar parlar aquesta dona» dels seus fills i explicar «coses que són falses».

Imatge d'Olga Moreno, Agustín Etienne i Rocío Flores
Olga Moreno, Agustín Etienne i Rocío Flores a Madrid el 8 de novembre del 2019 | GTRES

D'altra banda, durant aquella entrevista Olga també aprofitava per donar la cara per Rocío Flores, acusada d'haver donat una pallissa a la seva mare l'any 2012. «Rocío no és agressiva ni violenta, si fos així, jo no estaria asseguda aquí», defensava l'empresària a qui llavors era la nena dels seus ulls.

Lamentablement, durant aquests darrers mesos aquesta relació s'ha trencat del tot. Així és, ja que la filla d'Antonio David no perdona el fet que qui va ser la seva altra mare que hagi començat una relació amb Agustín Etienne.

Segons sembla, la jove s'hauria sentit traïda, i això la portava a distanciar-se d'Olga. Tanmateix, no perd l'esperança de poder arreglar les coses en algun moment.

Ara, Rocío Carrasco tot just acaba de començar la seva guerra als jutjats, i és que a aquest enfrontament amb Olga Moreno li seguirà un cara a cara amb el seu propi fill.

Per la seva banda, David Flores prenia la decisió de denunciar a la seva mare per l'impagament de la pensió alimentària que li correspon i també per abandonament de la llar.

Un judici que l'espera aquest pròxim any i en què mare i fill es podran tornar a veure després de tants anys allunyats. A més, el jove no anirà sol, sinó que comptarà amb el seu pare, Antonio David, la seva germana Rocío i la mateixa Olga com a testimonis.