Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez se n'haurà d'anar d'Espanya d'aquí a pocs mesos

El presentador haurà d'abandonar el país

Mediaset en aquests moments està canviant, s'acosten moviments bruscos entre la direcció. El conseller delegat de la cadena ha decidit acomiadar-se i abandonar, un fet que suposarà que, quan comenci la nova transformació de Mediaset, no veurem algunes de les cares més estimades, com ara Jorge Javier Vázquez.

La sortida de Paolo Vasile de Mediaset

Paolo Vasile és el conseller delegat de Mediaset, un càrrec que tenia previst abandonar el març de 2020. Tanmateix, aquesta decisió es va veure afectada per la Covid-19.

Ara ha pogut reprendre-la i se n'anirà de Telecinco a finals d'aquest any. Per tant, el descens d'audiència de la cadena no té res a veure amb aquest fet.

El seu comiat ha causat una crisi dins de la cadena pels continguts que cal emetre, quins cal crear i quins treure. Ja que, si es prenen decisions errònies, es podria perdre l'augment de guanys que van tenir i del qual encara no es veuen afectats amb la sortida de Paolo Vasile.

Primer pla de Paolo Vasile.
Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, deixa l'empresa a finals d'any. | GTRES
 

Alguns dels companys més estimats de Paolo han volgut dedicar-li unes paraules, com Pier Silvio Berlusconi, perquè si no fos per ell, Mediaset a Espanya no hauria sortit a borsa ni hauria tingut el creixement que ha tingut des que ell va entrar a l'empresa ara ja fa 24 anys.

Jorge Javier Vázquez, amb un peu a Mediaset i amb l'altre fora

Aquesta decisió premeditada del conseller delegat de Mediaset a Espanya afectarà en algunes decisions que es prendran a la cadena, ja que Paolo no serà a la direcció a principis del 2023.

Paolo Vasile comptava amb moltes responsabilitats: amb quins compradors cal col·laborar, quins programes cal emetre, quins programes cal retallar perquè l'audiència que va baixar durant aquest any pugi i que el benefici econòmic que va tenir es mantingui i fins i tot s'incrementi, etc.

Sálvame és un dels programes més afectats pel que fa a les audiències durant tot aquest any. El públic no està conforme amb les emissions dels últims mesos i els espectadors prefereixen apagar el televisor a veure el programa.

Si segueix baixant l'audiència, potser es veuran obligats a fer que Sálvamearribi al final. I què passaria amb els nostres tertulians? Jorge Javier Vázquez és el que es veuria més afectat amb la cancel·lació del programa, ja que és el presentador des de fa 13 anys.

Muntatge de fotos de Paolo Vasile amb Jorge Javier Vázquez.
Potser no només Paolo Vasile abandona Mediaset, sinó també Jorge Javier Vázquez. | CatalunyaDiari
 

El català va dir que no sabia ben bé què passaria a partir del moment en què Paolo Vasile sigui substituït per Alessandro Salen, però que no està preocupat i que està preparat perquè això tingui una fi.

Segons el paparazzi Diego Arrabal, que va pujar un vídeo de YouTube explicant la situació, el presentador té molta por i la seva despreocupació seria falsa.

«Revelarem el que Jorge Javier Vázquez no vol que sàpigues (...) Sabrem el que Jorge Javier diu darrere de càmeres (...) És molt bon actor», va dir Arrabal sobre el presentador. A més, al vídeo va anunciar que faria un directe per parlar de Jorge Javier Vázquez.

Durant l'última mitja hora del directe que va pujar el dilluns, 21 de novembre, Arrabal va començar a treure a la llum coses que no sabíem sobre Jorge Javier.

«Està descontent amb el resultat final de la docusèrie, perquè va ser criticada. Ell vol que Rocío Carrasco continuï a Mediaset, si fos per ell, tindria Rocío cada dia a la televisió», diu, mostrant l'obsessió del presentador amb la nova millor amiga, Rocío Carrasco.

«Està rabiós, va dir que vindrien nous temps i no li importa que Vasile se'n vagi. La bomba és que Jorge Javier Vázquez està tremendament acollonit perquè li han signat un contracte de dos anys, però acollonit que arribi l'any vinent».

D'aquesta manera els ho hauria dit Jorge Javier a persones de la seva confiança. «Es veu amb els dos peus fora de Telecinco. Això ja ho dic jo, és de la meva collita, arribarà el moment en què haurà de marxar d'Espanya. Està convençut que se n'anirà de Telecinco».

Per descomptat, el 'flagell dels col·laboradors' ha volgut revelar una de les pors més grans que Jorge Javier amaga i que tot és aparença. Aquestes preocupacions del presentador continuaran fins que Paolo se'n vagi definitivament i serà quan veurem si les seves prediccions són veritables.