Foto de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo i la baralla que deixa al descobert el seu gran secret

Paloma García-Pelayo s'ha mostrat molesta i indignada

Paloma García-Pelayo és història de la premsa del cor, la seva presència revalora qualsevol programa i cada vegada té més èxit a Telecinco. Fa anys que és al costat d'Ana Rosa Quintana, així que està molt exposada, però sempre ha mantingut la seva vida al marge de tot. Controla bé els temps i mai perd la paciència, però acaba de cometre un error força seriós.

Paloma García-Pelayo té molt de temperament i ho ha demostrat durant la seva baralla amb Alessandro Lequio. El secret de la periodista ha quedat al descobert: ella només treballa amb empreses que respecten els seus drets com a dona i com a persona. Tot ha començat per la celebració del Mundial del 2022, que se celebra a Qatar.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Paloma García-Pelayo ha tingut una topada | Mediaset

Paloma recolza els artistes que han rebutjat participar a l'espectacle, malgrat que els hagin ofert una milionada. Assegura que ella faria el mateix i no entén que l'Alessandro sigui tan lax a l'hora de donar certes opinions. Ha condemnat el comportament del comte i n'ha deixat clara la postura per evitar confusions innecessàries.

Paloma s'ha guanyat l'aplaudiment del públic, les xarxes s'han plegat de comentaris lloant el punt de vista. És cert que ha estat contundent, però considera fonamental ser estricta en qüestions relacionades amb la llibertat i amb el respecte. Entén que el seu company tingui una altra postura, però exigeix que guardi silenci quan hagi de replicar.

«El que passa a Qatar amb els drets humans és una vergonya, però al 80% dels països passa el mateix. L'últim va ser a Rússia i ningú no va dir res, tampoc a les olimpíades de Pequín del 2008», comenta l'ex d'Ana Obregón. García-Pelayo pensa que no s'han de normalitzar els errors, malgrat que siguin recurrents.

Paloma García-Pelayo ha aconseguit una cosa important

Paloma sempre ha mantingut les distàncies amb el públic, però les últimes setmanes ha estat més a prop que mai dels seus fans. Ha col·laborat en els documentals de Rociíto i ha argumentat a favor seu, per això també té detractors. Però el que ha aconseguit a El Programa de AR ha estat insòlit: tots li han donat la raó de manera unànime.

García-Pelayo està molesta amb el seu company, que no té pensat callar perquè està convençut que té raó. «A mi que una persona no vulgui anar on no es respecten els drets humans em sembla molt digne, però que ho faci amb tothom. No només quan es busca l'aplaudiment del públic», insisteix Alessandro Lequio.

Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo és una mestra del periodisme | Telecinco

La periodista ha deixat al descobert la seva faceta més feminista i solidària, cosa que molt pocs coneixien. Sempre manté les distàncies i no s'acosta al públic, però els que hi han tractat saben que és una dona molt compromesa. Sobretot està conscienciada amb la veritat, per això el seu paper a les docuseries de Rocío és tan important.

Paloma García-Pelayo compta amb un suport fonamental

Paloma s'ha guanyat el respecte de tots, també el de la seva companya Beatriz Cortázar. La periodista ha donat suport a la seva postura i ha deixat clar que hi ha assumptes que exigeixen rotunditat.

«En el moment que estem vivint la gent es nega a passar per determinats cèrcols i em sembla meravellós. Aplaudeixo cada gest perquè és un moviment», comenta Beatriz. Totes dues s'han unit i Alessandro Lequio no ha tingut més remei que ajupir el cap.