Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar destapa la vida sentimental d'un col·laborador de 'Sálvame'

Beatriz Cortázar ha parlat sobre un dels col·laboradors

Beatriz Cortázar és, sens dubte, una de les periodistes més importants de la crònica social del país. La col·laboradora fa anys que està vinculada als mitjans de comunicació, però ha estat la televisió la que l'ha catapultat de ple al cim de la popularitat.

Beatriz és una de les col·laboradores habituals dels programes de Telecinco, sobretot dels produïts per Unicorn Content. A més, també col·labora de forma setmanal a la ràdio, concretament a Es la mañana de Federico, on també comenta premsa rosa. I ha estat aquí on la periodista ha parlat de sobre un dels col·laboradors més polèmics del programa Sálvame.

Beatriz Cortázar parla sobre la situació de Kiko Jiménez

Fa anys que la periodista està vinculada a la premsa rosa i s'ha convertit en una cara imprescindible per als programes de la crònica social. Beatriz ha seguit molt de prop els últims moviments de la família Ortega, que ha estat el focus de la polèmica amb els últims esdeveniments.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar parla sobre la situació de la família Ortega. | TWITTER (@BEACORTAZAR20)
 

La periodista s'ha volgut pronunciar sobre l'estat de Gloria Camila, que va abandonar la vida pública després de sortir de Pesadilla en el Paraíso. 

Segons ha explicat Cortázar, per a Gloria ha estat molt dur veure tot el que s'ha dit i publicat sobre el seu pare, especialment pel que fa al divorci d'Ana María Aldón.

«Ha hagut de sentir en públic com es fiquen amb el seu pare», revela la periodista. Beatriz ha volgut remarcar el gran amor que senten pare i filla. Per això, la 'influencer' no ha pogut suportar més la duresa de la pressió mediàtica.

Però, si hi ha alguna cosa que realment fa mal a Gloria, és la presència de la seva exparella a la televisió. Després de trencar amb Kiko Jiménez, el jove va trobar un forat a Sálvame, on no va dubtar a carregar contra tota la família Ortega.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Beatriz Cortázar ha parlat sobre la polèmica entre Kiko i la família Ortega. | Telecinco
 

Fa molt pocs mesos, el torero i el col·laborador van protagonitzar una tensa trobada en directe, on Ortega va afirmar que «el portaria a la presó». Tot va ser per unes declaracions que el col·laborador va fer pel que fa a la paternitat del fill petit d'Ortega.

«Quan vaig sentir les manifestacions d'aquest individu, ho vaig posar en mans d'un advocat de confiança. Tot el que va dir és mentida, és fals, com el petó de Judes», sentenciava.

«Viu, des de fa anys, de la falsedat i la mentida. No es pot especular amb una cosa que no és real i transformar una cosa sense cap prova, una fal·làcia mentidera», asseverava Ortega.

Captura de Beatriz Cortázar a 'El programa de Ana Rosa'.
Beatriz Cortázar sap quina és la situació de Gloria. | Mediaset
 

El pare de Gloria Camila va assegurar que faria tot el possible per frenar les acusacions del col·laborador. «Aquest home anirà a la presó», va sentenciar.

Segons ha revelat Beatriz Cortázar, Gloria no es pot perdonar el fet d'haver ficat Kiko a casa. «El que ha fet esclatar Gloria no són les docusèries, sinó les declaracions del seu ex. No per amor, sinó pel dolor que ella sent per haver ficat algú així a la seva família», explicava la tertuliana.

Beatriz Cortázar, íntima d'Ortega Cano

Pel torero, la periodista és una de les seves grans aliades en tota aquesta guerra mediàtica. Fa unes setmanes, José Ortega Cano esclatava quan es parlava obertament sobre la seva sexualitat.

El vidu de Rocío Jurado no va dubtar a trucar en directe a Beatriz Cortázar per desmentir-ho absolutament tot. «Està molt enfadat. L'he vist realment enfadat, cada dia té un motiu», revelava la col·laboradora.

«Diu que ell respecta tothom, amb la sexualitat que vol tenir cadascú. Però que a ell, el que no és, no és. Està fart», comentava Beatriz Cortázar.