Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban anuncia el que ningú sospitava sobre l'orientació de Kiko Hernández

Belén Esteban ho ha explicat tot

Belén Esteban ha fet un pas endavant i s'ha atrevit a pronunciar-se sobre un dels temes del moment: la relació de Kiko Hernández. La de Paracuellos sempre ha mantingut una gran relació amb el col·laborador de televisió. Tot i això, per tots és sabut que a Kiko no li agrada que parlin o opinin sobre la seva vida privada.

Belén Esteban s'ha cansat de veure com tots els seus companys opinaven sobre la vida sexual del col·laborador i s'ha volgut pronunciar. Les últimes setmanes, el col·laborador ha estat embolicat en una infinitat de polèmiques que han acaparat tota mena de titulars.

Belén Esteban es pronuncia sobre la polèmica de Kiko

Per a Belén l'amistat està per sobre de tot. Ella sap molt bé com funciona la televisió i per això no pensa deixar que s'ataci de manera tan despietada el seu amic. Són diversos els fronts oberts que té l'exgranhermano, entre ells, els 100.000€ que li va deixar Belén Ro o la relació amb Fran Antón.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban s'ha pronunciat finalment sobre el tema del seu amic | Telecinco

En els darrers anys, s'ha especulat molt sobre l'orientació sexual del col·laborador. Kiko ha estat un dels col·laboradors més polèmics de Sálvame, però sempre ha volgut mantenir un perfil mediàtic baix. El company de Belén Esteban ha optat per mantenir la seva vida privada allunyada de la pública, cosa gens senzilla treballant on treballa.

Se li han conegut molt poques parelles al col·laborador en els darrers temps. I tot el que ha sortit han estat tan sols rumors i especulacions, ja que ell mai no ha parlat. Ara, la relació especial que manté amb l'actor Fran Antón ha provocat una autèntica revolució mediàtica.

Belén Esteban ha volgut trencar una llança a favor del seu amic, i es pronunciava de forma contundent sobre el tema:

«Jo no m'he pronunciat encara sobre Kiko i Fran Antón. Jo conec Kiko des de fa 13 o 14 anys. Sempre ha estat al meu costat i jo he estat al costat d'ell», revelava la col·laboradora.

Primer pla de Kiko Hernández
Belén a favor del col·laborador | GTRES

Belén sap que Kiko és molt hermètic i això mai no ha estat un problema en la seva amistat:

«Jo entenc que ell no parli de la seva vida privada. Però he de dir una cosa a tothom i a tot Déu. A mi tant me fa que estigui amb Fran Antón, amb Jacinto Benavente, amb Mari Loli Pérez, amb qui vulgui. Crec que estem ja en una època que cadascú estigui amb qui vulgui».

El que més va sorprendre l'audiència va ser quan la de Paracuellos va anunciar que ella mai no havia conegut una parella d'Hernández:

«És veritat que a la vida Kiko m'ha dit estic amb quina o amb Pascual. És que m'és igual», sentenciava.

D'altra banda, María Patiño va voler deixar clar la seva postura sobre el tema:

«Jo estimaré Kiko estant amb Fran Antón o amb Mari Loli Pérez. Com si està amb un ratpenat, que mira que és difícil. Així també voldria», asseverava Patiño

Belén Esteban sap els propers passos de Kiko

De moment, el col·laborador només ha respost amb evasives quan li ha tocat abordar el tema aSálvame.Sembla que no li està donant cap importància, i és que el tertulià potser té el cap en altres projectes.

El periodista Diego Arrabal ha confessat que Kiko estaria negociant la seva participació en un dels 'realities' més extrems de la televisió: Supervivientes.

Segons ha revelat el periodista, Kiko exigeix la quantitat de 35.000€ setmanals per posar rumb a Hondures. Només cal esperar a veure si finalment el col·laborador accepta la proposta.