Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno parla de la pallissa de Rocío Flores a Rociíto i el jutge actua

Així ha estat el tens retrobament d'Olga Moreno amb Rocío Carrasco als jutjats

Recentment, Olga Moreno s'ha retrobat amb la seva eterna enemiga, Rociíto, després d'un temps sense veure's les cares. El motiu ha estat la visita que totes dues han fet als jutjats. Cal recordar que la sevillana s'enfrontava a una demanda que va interposar la filla de La más grande per atemptar contra el seu honor i qüestionar-la com a mare. Així mateix, totes dues protagonistes han acudit als jutjats d'Alcobendas per posar fi a aquest conflicte.

Ara, han protagonitzat la portada d'aquest dimecres, 23 de novembre, de la revista Lecturas, mitjà que ha revelat tots els detalls sobre què ha passat al tribunal.

Olga Moreno cara a cara amb la seva enemiga

Per descomptat, per a ningú és una sorpresa que Olga Moreno mai no ha tingut una bona relació amb Rocío Carrasco, l'exdona del seu exmarit. En diverses ocasions, la guanyadora de Supervivientes 2021 va titllar la primogènita de Rocío Jurado de no ser una bona mare.

Tot i això, aquesta situació va empitjorar considerablement quan Olga va decidir concedir una entrevista a Sálvame Deluxe un 23 de novembre de 2019. Va ser allà on l'exparella d'Antonio David va acusar sense mirament la neboda d'Amador Mohedano i la qüestionava per com havia actuat amb els seus dos fills, Rocío i David Flores.

«A casa meva mai se n'ha parlat malament, ben al contrari. Hem tapat molt i jo he tapat moltíssim. El que ha de fer és lluitar per l'afecte dels seus fills», eren algunes de les declaracions que va donar Moreno llavors.

Foto d'Olga Moreno.
Olga Moreno i la seva rival s'han retrobat. | Telecinco

Sens dubte, a la filla de La más grande no li va agradar gens aquesta polèmica entrevista, ja que va prendre la decisió d'interposar una denúncia contra Olga Moreno. Ara, tres anys després, totes dues s'han vist una altra vegada les cares, però davant del jutge.

Tal com explica Lecturas, la compareixença ha durat aproximadament una hora. Això sí, mentre que la dona de Fidel Albiac es mostrava tranquil·la i segura de si mateixa, per contra, Olga estava nerviosa pel que podia arribar a passar. Fins i tot, Semana va assegurar que «Rocío va mirar Olga als ulls i aquesta no va ser capaç d'aguantar-li la mirada un instant».

Així mateix, la dona de Fidel Albiac estava disposada a demostrar que les declaracions que va donar aleshores l'exdona d'Antonio David eren falses. A més, l'hereva universal de Rocío Jurado tampoc va dubtar a explicar al detall com es va sentir «en sentir aquesta dona» parlar dels seus fills i «explicar coses que són falses».

Olga Moreno parla del terrible succés

D'altra banda, entre tot allò que va assegurar aquell dia Olga Moreno a Sálvame Deluxe, certament, no va passar per desapercebuda la seva versió sobre la pallissa de Rocío Flores a la seva progenitora l'any 2012: un episodi que va acabar de trencar la relació que hi havia entre mare i filla.

«Rocío (Flores) no és agressiva ni violenta, si fos així, jo no estaria asseguda aquí», va revelar la parella d'Agustín Etienne aquella nit. La veritat és que l'exdona d'Antonio David Flores també s'ha hagut d'enfrontar a aquest testimoni , ja que hi ha una sentència que va condemnar la 'influencer' per maltractaments a Rociíto.

De manera que, per aquestes declaracions i per moltes més, Olga Moreno s'ha hagut de justificar davant del jutge. Només el temps dirà què es dictarà finalment: si la justícia es posarà a favor de la mare de David Flores o si, per contra, es posarà al bàndol d'Olga Moreno.