Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.

Piqué pren una dràstica decisió per estar al costat de Milan i Sasha: Clara, sorpresa

Gerard Piqué ha pres una decisió d'última hora amb els seus fills

L'acord de la custòdia dels fills de Shakira i Gerard Piqué continua fent parlar molt. I és que tots dos, després de molts mesos de reunions amb els seus respectius advocats a partir de la seva separació el juny passat, van arribar finalment a una entesa: Shakira marxaria a viure a Miami amb els nens.

Un fet que ja s'ha fet oficial i que sembla que tindrà lloc molt aviat, després de les vacances de Nadal, que Milan i Sasha passaran a Barcelona amb el seu pare. Després, començaran una nova vida amb la seva mare als Estats Units, molt diferent de la que estaven acostumats fins ara, i que els allunyarà definitivament de l'exfutbolista.

Tanmateix, l'acord establia que, durant deu dies al mes, el pare dels nens podria viatjar fins a Miami per gaudir d'aquests dies amb ells. I el català ha pres una decisió que ha deixat de pedra Clara Chía, la seva parella actual.

Gerard Piqué busca casa a Miami

Segons informa Lecturas, el català estaria buscant una manera de veure els seus fills tant com sigui possible i d'una forma que resulti còmoda per ells.

Per això, sembla que ja s'hauria plantejat la possibilitat d'adquirir una casa a la ciutat on viuran a partir dels pròxims mesos els seus dos fills. «L'exblaugrana ja està buscant una casa a Miami on poder quedar-se quan vagi a visitar els nens», afirma el portal Look.

Tot i que, en un primer moment, Piqué hauria pensat a buscar un apartament ampli, l'habitatge que finalment voldria comprar seria, com recull Look, una mansió similar a la de Shakira, amb l'objectiu que els nens no vegin molts canvis a l'hora de passar els dies que els pertoca amb el seu pare. 

Gerard Piqué amb Milan i Sasha.
Piqué vol estar a prop dels seus fills. | EP

Piqué, trencat per la decisió

Pel que sembla, a l'exfutbolista li hauria costat acceptar la petició de la cantant colombiana d'endur-se els seus fills a viure tan lluny de Barcelona. I és que, durant els mesos que va durar la negociació, l'exjugador del Barça s'hi va negar rotundament, arribant, fins i tot, a marxar d'una de les reunions, deixant plantada la seva exparella.

Fins i tot, aquesta petició tan dura de Shakira podria haver precipitat el comiat de Gerard Piqué del FC Barcelona, que tenia previst per d'aquí a dos anys, segons afirmen alguns mitjans.

Ara, però, i després d'haver acceptat les condicions de l'artista pel bé dels nens, el català ha acabat prenent la decisió de passar els dies que li pertoquen al mes als Estats Units. Per això, ara que els seus compromisos laborals li ho permeten, estaria buscant la millor casa perquè els seus fills gaudeixin de les millors comoditats.