Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Amaia Montero surt de la clínica molt canviada i tothom pensa el mateix: la foto

Amaia Montero ha reaparegut molt canviada després d'ingressar a una clínica

Amaia Montero no viu el seu millor moment. I és que l'artista sembla haver tocat fons. Era ella mateixa la que feia saltar totes les alarmes després de compartir una imatge en què es deixava veure molt desmillorada.

A més, quan els seus seguidors li preguntaven sobre això, reconeixia que estava passant-ho realment malament. «Estic destrossada», escrivia generant una gran preocupació entre els seus fans. «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida», afegia.

Des d'aleshores no s'ha sabut res de la que fos vocalista de La Oreja de Van Gogh. Això, tot i que a l'octubre anunciava molt feliç la seva tornada a la música després de diversos anys d'aturada.

Segons sembla, després de no ser capaç de fer front a aquest duríssim revés, Montero decidia posar-se en mans de professionals.

I, ara, per fi tenim la primera imatge després d'haver passat un mes ingressada en una clínica. Amics i éssers estimats de la cantant van voler treure importància a la situació, assegurant que Amaia es trobava bé.

Foto d'Amaia Montero
Amaia Montero no viu un bon moment personal. | Europa Press
 

«Ara es troba millor i ha tornat a casa, on s'està acabant de recuperar», han explicat. Durant aquest tràngol tan complicat, Idoia, la germana de Montero, no s'ha separat del seu costat.

Com també altres amics com Gonzalo Miró, que també és la seva exparella. «Jo a Amaia li tinc molt d'afecte, ja ho sabeu. És una gran persona amb un cor que no li cap al pit. Tots tenim males èpoques», comentava sobre la seva delicada situació.

Amaia Montero reapareix molt canviada després de passar un mes ingressada

D'altra banda, Cayetana Guillén Cuervo, íntima de la cantant, té clar que «continuarà endavant, t'ho dic jo que sí. És molt forta, és meravellosa».

«No és fàcil estar sempre exposat públicament, és un 'plus' que cal tenir en compte», apuntava. Pel que sembla, la pressió mediàtica hauria acabat passant factura a l'artista. Tot i això, des de l'entorn proper a Amaia s'han limitat a confirmar que viu un moment complicat, sense entrar en més detalls.

«Ella compta amb un exèrcit d'amigues que hi són sempre. També amics», al·legava la seva germana Idoia. «Només li correspon a ella dir alguna cosa, si és que té o vol dir alguna cosa. No deixa de ser la seva vida privada», aclaria, volent respectar la privadesa de l'artista.

Amaia sempre s'ha definit com una persona molt sensible i, per això, certs comentaris l'han afectat molt. Sobretot aquells relacionats amb el seu físic.

Foto d'Amaia Montero.
La cantant ha reconegut que s'ha de curar. | GTRES
 

Una cosa que se sumava al dolor per la pèrdua del seu pare, que encara no ha superat. Però, per sort, encara té la seva mare i la seva germana, que l'adoren.

En una entrevista, Idoia se sincerava sobre la relació que totes dues mantenen. I és que, tot i que reconeix que són molt «intenses, amb un temperament fort», s'estimen molt.

«Ens estimem moltíssim, però també hi ha èpoques, quan hi ha molt de contacte, en què tenim els nostres frecs. Com tots els germans. I de la mateixa manera que tenim frecs, el respecte i l'amor que sentim és igual d'intens».

De fet, Amaia Montero ha trobat en la seva germana el seu gran refugi ara que tan malament ho està passant.