Elena Huelva

Elena Huelva torna a l'hospital i envia un missatge inquietant

Elena Huelva confirma el seu estat de salut i preocupa els seus seguidors

Elena Huelva ha anunciat al compte d'Instagram un nou ingrés hospitalari. La influencer continua compartint amb els seus seguidors la lluita contra el càncer rebent nombroses mostres d'afecte. La sevillana ja va fer saltar les alarmes fa uns dies per un empitjorament i ara la història es repeteix.

El mes d'octubre passat, Elena va anunciar que li canviarien el tractament atès que els resultats de les proves no van ser els esperats. Ara, la salut ha tornat a rebre un revés i l'escriptora confirmava els nous símptomes que estava patint des de feia dies.

Elena Huelva torna a l'hospital

Elena Huelva sorprenia fa unes hores els seus més de 500.000 seguidors anunciant que estava ingressada a l'hospital. Mitjançant una foto d'ella estirada al llit, la noia donava la notícia esperant una millora.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva ha estat ingressada de nou després d'empitjorar la salut | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

«Porto uns dies força regular, ahir vaig ingressar i em van transfondre sang, avui m'han posat també la quimio», explicava. La noia fa unes setmanes que pateix nombroses baixades en el seu estat de salut i sembla que no acaba de remuntar.

Ella mateixa confessava que són dies molt durs i publicava diverses fotos que feien saltar les alarmes. Fa uns mesos, els metges van decidir canviar-li el tractament, ja que els resultats de les proves no eren bons. Els seus nivells de glòbuls blancs a la sang eren encara molt baixos i necessitava una nova quimioteràpia.

Com a resultat, Huelva està patint algunes seqüeles que li compliquen encara més el seu dia a dia. «També fa uns dies que veig doble, literal», explicava en la seva última publicació. «No sabem bé si serà per tals medicaments que m'he estat prenent, tot i així em faran alguna prova», afegia.

Malgrat l'incòmode que li resulta veure doble, Elena continua mostrant un somriure i manté la disposició de seguir lluitant. «Seguim», finalitza el missatge. Un missatge que ha rebut nombroses mostres d'afecte dels seus seguidors entre els quals hi ha diverses cares conegudes.

«Elena tu pots», responia Belén Esteban. «Segueix la meva campiona, t'abraço molt fort», afegia Marisa Jara. Gloria Camila també se sumava als missatges amb diversos cors vermells.

Elena Huelva, tot un exemple de superació

Elena Huelva ha esdevingut tot un signe en la lluita contra el càncer. Si és el cas, es tracta d'un sarcoma d'Ewing, el mateix tumor que va patir Àlex Lequio, que el van diagnosticar el 2016.

Des de llavors, la jove va decidir donar visibilitat a la seva malaltia en un intent que es pogués investigar per trobar una cura. La seva lluita la va portar a les xarxes socials, on comparteix amb els seus seguidors el dia a dia i els progressos. S'hi han sumat nombrosos famosos com Sara Carbonero o Manuel Carrasco que segueixen molt de prop el seu estat de salut.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva no es rendeix i continua lluitant | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

La seva filosofia de vida davant la malaltia i el seu somriure etern fins i tot en els pitjors moments fan d'Elena una lluitadora. Tot i això, la sevillana és molt conscient de la gravetat de la seva salut i fa uns dies confessava tenir por davant les últimes proves.

«Tinc por, sí, cal saber acceptar-ho; estic una mica aclaparada pels resultats, no estan sent gaire bon dia», compartia. Malauradament, els temors de Huelva es van complir i les proves van confirmar que «les coses no estan anant bé».

Una notícia que va arribar just després que l'andalusa visqués uns mesos molt bons on va anar a diversos esdeveniments. Un d'ells el lliurament dels premis Elle on va guanyar el guardó ELLE Hope Award. «Gràcies per aquesta gala tan necessària, perquè cal més visibilitat per a aquesta malaltia», ha agraït.

Ara, les coses s'han tornat a torçar, però l'Elena no perd l'esperança. «Sempre guanyen les meves ganes», manté amb un somriure.