Muntatge amb les fotos de Gema Aldón i d'Ana María Aldón

Ana María Aldón decideix explicar el que pensa realment de la seva filla Gema

Ana María Aldón està seguint molt atenta el pas de la jove per 'Supervivientes 2023'

Ana María Aldón està vivint una etapa molt feliç després de separar-se d'Ortega Cano. Tant és així que es rumoreja que té nou amor. L'únic 'problema' que té és que se sent trista perquè la seva filla, Gema, està lluny d'ella. En efecte, la jove es troba concursant a 'Supervivientes 2023'

.

La gaditana està seguint sense descans el pas de la noia pel 'reality' i aquests dies ha comentat a la televisió algunes de les coses viscudes per la noia. Però, ara, Ana María ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors a les xarxes i els ha explicat què pensa del que està fent ella.

Ana María Aldón dona la seva sincera opinió

L'exdona d'Ortega Cano ha reconegut que potser va frenar Gema quan li va dir que volia anar a 'Supervivientes'. Ho va fer explicant-li la seva pròpia experiència en el format i destacant-li com es passa de malament i tot el que es troba a faltar els éssers estimats.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però, finalment, Ana María va veure que els seus intents que es fes enrere no van funcionar i la jove es va embarcar a l'aventura.

Imatge de Gema Aldón a 'Supervivientes'
Ana María Aldón està seguint atentament el concurs que està fent la seva filla | MEDIASET

Aldón ja l'ha vist patir per la petita que té i fins i tot per enyorar-la a ella. També ha pogut ser testimoni d'algunes de les confessions íntimes que ha fet.

Malgrat tot, la col·laboradora de 'Fiesta' està molt orgullosa de com la seva filla està lluitant i esforçant-se al 'reality'. De fet, després de l'última prova que ha realitzat aquesta, Ana María ha compartit un vídeo a les seves 'stories' d'Instagram on diu el que pensa i com està d'encantada. Exactament, ha dit: «Espectacular el joc que han fet Gema i Alma». «Com ho han fet! Ho han fet molt bé. Ha estat brutal. Són increïbles totes dues», deixava anar.

És més, en aquest vídeo Ana María ha volgut exalçar la tasca de la seva filla per, després, demanar al públic que la voti perquè continuï al 'reality'. Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Aquí la teniu. Vinga, votem».

'Story' d'Ana María Aldón felicitant el joc de la seva filla
Ana María Aldón està molt orgullosa de la jove i ha demanat als espectadors que la salvin | INSTAGRAM @ANAMARIAALDON

 

Ana María Aldón descobreix la inesperada presència

L'exconcursant del 'Mediafest Night Fever' hi ha dies que va a les gales de 'Supervivientes' com a col·laboradora, però d'altres no. Quan no és present a plató,però, tampoc se les perd perquè vol veure com està la seva filla i tot el que hi ha de nou sobre ella. Precisament per aquest motiu Ana María s'haurà quedat perplexa en veure que el seu gendre ha decidit anar a la televisió.

Aldón ha vist que Andrés, després que la seva xicota parlés de com es van conèixer i de com l'estima, ha estat a plató. Ho ha fet amb l'objectiu de donar suport al màxim a la concursant. Però, també per aclarir algunes coses sobre el primer moment que es van veure.

Imatge d'Andrés, la parella de Gema Aldón
Ana María ha vist per primera vegada el seu gendre en un plató | MEDIASET

Ana María l'ha vist explicar: «Jo treballo en un tanatori i ella va anar allà a fer les pràctiques. Vam estar parlant un temps, em va caure bé i jo també a ella. Així va començar tot».

«Això sí, en realitat amb el mort present no va passar res, però sí que és veritat que tot va sorgir al tanatori. Farem ara cinc mesos junts i la veritat és que la trobo un munt a faltar».

Aldón ha pogut sentir el seu gendre admetre que «tinc moltes ganes de veure-la. Home, jo voldria que tornés ja, però ella vol ser-hi, vol demostrar el que val. Vol fer un bon concurs i es vol demostrar a ella i als altres el que val». «Jo estic d'acord amb ella i li faig costat, totalment».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!