Primer pla de Kiko Hernández

Kiko Hernández ensenya el preciós regal que li han fet les seves filles

Kiko Hernández mostra el que li fa més il·lusió

Kiko Hernández va celebrar el 19 de març passat el dia del Pare. Kiko, que manté la seva vida privada molt allunyada del focus informatiu, va presumir del regal que Abril i Jimena li van donar en una data tan especial. El col·laborador televisiu no pot estar més orgullós de les seves petites, que ja tenen sis anys. I és que li van fer un detall singular.

L'abril del 2017 Kiko Hernández es convertia en pare de bessones a través de gestació subrogada. Des del seu naixement, el col·laborador ha procurat mantenir les petites lluny de l'interès mediàtic, fins i tot va emetre un comunicat a través dels seus advocats dirigit als mitjans. Hi ratificava el seu desig de protegir les bessones «davant de qualsevol intromissió en els seus drets fonamentals, la seva imatge personal i familiar i el seu honor».

L'obsessió de Kiko Hernández per apartar les seves filles del focus mediàtic va ser tan gran que no publicava res a la xarxes socials sobre la seva vida familiar. Passat un temps, sembla que va prendre una actitud una mica més relaxada i va començar a compartir amb els seus seguidors moments especials en família, sempre sense mostrar la cara de les menors.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

 

Kiko s'atreveix a compartir moments quotidians de la seva vida amb les seves filles

Des de llavors, Kiko mostra al seu perfil d' Instagram algunes pinzellades de la seva vida amb les nenes: moments quotidians, els seus aniversaris i altres celebracions. La més recent és la del dia del Pare, data en què Kiko ha volgut compartir amb els seus seguidors el regal que ha rebut de part de les seves filles.

L'actor i exconcursant de 'Gran Hermano' ha penjat una fotografia en què mostra les dedicatòries en què es pot llegir, en anglès, «T'estimo, papa». Un detall que segurament deu haver emocionat Kiko, que ràpidament ha rebut comentaris dels seus seguidors. «Mare meva, Kiko, que orgullós deus estar» o «Quina il·lusió et farà que aquestes personetes t'estimin tant», es podia llegir al seu perfil.

Hernández, que prefereix no mostrar les cares de les petites per mantenir la seva intimitat, ja va compartir el regal del dia del pare de l'any passat. Una ocasió en què va rebre com a regal clauers i uns cartells per col·locar al cotxe. El mateix Kiko escrivia a propòsit d'aquell dia: «Són molt petites i no saben que el meu millor regal…són elles!».

Kiko Hernández vol ampliar la família

Kiko, de 46 anys, ha manifestat més d'una vegada el seu interès per formar una família nombrosa. En declaracions a la revista Diez Minutos, poc després de néixer les seves filles, el col·laborador va afirmar «Si tot em va bé, d'aquí a un any iniciaré els tràmits per tenir un nen. No vull que es portin gaire temps».

En aquesta entrevista, Kiko va explicar que comptaria amb la mateixa mare gestant d'Abril i Jimena, que, segons el seu pare, s'hi assemblen molt. «La mainadera em diu: «és increïble, una ha sortit com vostè quan és a casa: tranquil, serè... I l'altra com vostè quan és a la tele!»».

El col·laborador no es mulla sobre la seva vida sentimental

Mentre l'esperat nadó arriba, el col·laborador de 'Sálvame' ha sumat un nou integrant a la família. Kiko ha regalat un gos a les filles coincidint amb el seu sisè aniversari. Després de no posar-se del tot d'acord amb el nom de la mascota amb Abril i Jimena, l'animal finalment es diu Melilla.

Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández no confirma ni desmenteix la seva relació amb Fran Antón | Cedida

Curiosament, és la localitat de Melilla on s'hauria desplaçat per Nadal el col·laborador amb les seves filles i el seu amic Fran Antón, amb qui se'l relaciona molt últimament. Una relació per la qual se li ha preguntat a Kiko en diverses ocasions i que el protagonista ni confirma ni desmenteix.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!