Ana María Aldón

Ana María Aldón deixa clar que ha tornat a enamorar-se i no pensa tornar

Ana María Aldón confessa la crisi del seu matrimoni

Ana María Aldón reapareixia aquest cap de setmana a la televisió al programa Ya es verano. Ho feia molt recuperada dels problemes anímics que la van dur a apartar-se dels platós de manera temporal. «Estic forta, tots han parlat i ara em toca a mi», confessava.

Durant la seva intervenció tenia clar que havia arribat el moment. Era l'hora d'aclarir molts assumptes sobre el seu matrimoni i la seva relació amb Gloria Camila. Tots els focus estaven posats en ella.

Per primera vegada, Ana María Aldón deixava entreveure que la crisi amb el seu marit era real. Això sí, desconeix si es tracta d'una cosa definitiva. «Nosaltres no hem parlat de separació ni de divorci; crisi, d'acord», confirmava.

Fa diverses setmanes que estan distanciats, sense veure's i sense compartir sostre. Això convida a pensar que la ruptura podria produir-se molt aviat. De fet, fa temps que no es parlen i, per tant, no van arribar ni a tractar aquesta qüestió.

«No ens hem assegut a parlar de res i jo no tinc cap intenció de fer-ho. Ningú ens marcarà els temps i, si algun dia hem de dir alguna cosa, ho direm», indicava en el seu primer dia com a col·laboradora de Ya es verano.

Ana María Aldón
Ana María Aldón va parlar sobre els seus sentiments. | Telecinco

 

Més enllà de les diferències que hi pugui haver entre ella i el torero, és conscient que el que és realment important és el nen que tenen en comú. «El meu marit pot deixar un dia de ser el meu marit, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill», explicava. Entén que «això està per damunt de tot».

Va continuar dient que «això per a mi és el que té més valor, i és un pare meravellós, això sí que ho vull dir». Volia destacar el gran paper del torero amb el seu fill petit.

Ana María Aldón va ser molt sincera quan se li va preguntar pels seus sentiments actualment. «Estic més enamorada de mi», va apuntar. Unes paraules que deixen entreveure que ara pensa més en ella i no tant en la relació.

La possibilitat que el matrimoni s'acabi trencant és damunt la taula. Al plató de Telecinco hi va haver molt d'interès per saber què passarà a partir d'ara amb ells. Els espera un futur carregat de rumors i especulacions.

La intenció d'Ana María Aldón és continuar com fins ara, pensant en el benestar del seu fill. «El nen ha de veure els seus pares, i per ell farem el que calgui», va explicar.

Això sí, té molt clar que «ningú m'obligarà a prendre una decisió, és la meva vida. Tenim dret a viure la nostra vida com ens doni la gana», admetia. És possible que es tractés d'un missatge adreçat a la família del seu marit.

Ana María Aldón, despreocupada per l'herència

Ana María Aldón va assegurar que no sabia res del possible canvi de titularitat de l'habitatge de Madrid. Es va dir al seu moment que Ortega Cano l'havia posat a nom de Gloria Camila. «No tinc constància que hagi canviat la titularitat de la casa», va apuntar la gaditana.

Ha revelat que «el meu marit té tres fills i no fa distincions entre ells, tots són iguals». A més, ha recalcat que «l'herència no m'importa». Encara que, això sí, li preocupa que el seu fill no disposi de les mateixes oportunitats que la resta.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Tornen a fer-li un lloc a Ana María Aldón a Telecinco. | Telecinco
 

Pel que fa a la persona que va poder filtrar a la premsa l'esbroncada que va mantenir amb Gloria Camila, ella té clar qui és el 'traïdor'. «De mi no ha sortit, del meu marit tampoc, suposo que serà de l'altra persona que hi era», ha comentat. Per tant, tots els focus es posen sobre la germana de José Fernando.

Ana María Aldón va evitar aprofundir sobre aquesta discussió. «No entraré en el que es va dir o el que va poder passar, perquè pertany a la nostra privadesa. Els altres podran parlar si algun dia nosaltres prenem una decisió, però fins llavors l'únic que poden fer és especular», ha indicat.