Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.

Ana María Aldón deixa de pedra Gloria Camila després del seu problema de salut

Ana María Aldón s'assabenta en directe

Ana María Aldón acaparava tota l'atenció del cap de setmana després que la seva filla s'assegués al Deluxe. Tots esperaven el testimoni de Gema per conèixer una mica més sobre la situació de la dissenyadora i la noia no va defraudar a ningú. Com era evident, la seva entrevista va provocar nombroses reaccions que van ser analitzades als platós de televisió.

Entre elles la de Gloria Camila, que va reaparèixer a la televisió com a col·laboradora de Ya es verano, el nou programa dels caps de setmana de Telecinco. Va ser allà on la filla d'Ortega Cano va sorprendre confessant els problemes de salut que pateix des de fa setmanes.

Ana María Aldón s'assabenta de la delicada situació de la seva fillastra

Ana María Aldón s'ha convertit en l'epicentre dels problemes de la família Ortega. Des que va confessar la crisi matrimonial, els rumors de separació augmenten cada dia. La dissenyadora de moda no travessa el seu millor moment personal i la seva filla s'ha convertit en el seu únic suport.

Gema va anar al plató del Deluxe per defensar la seva mare i va explicar quin era l'origen de la seva enemistat amb Gloria. Aquesta, molt preocupada per la salut del destre, va optar per no entrar en polèmiques amb la filla d'Ana María. «L'únic que vull és suavitzar la situació i el que hagi de passar que passi dins de casa», explicava la germana de Rocío.

Primer pla d'Ana María Aldón
Ana María Aldón s'assabenta dels problemes de salut de la filla d'Ortega. | Telecinco
 

La seva intenció és arreglar les coses en privat per no perjudicar encara més la situació del seu pare, que aquests últims dies perdia els nervis davant de la premsa. En la seva estrena com a col·laboradora de Ya es verano, Gloria va donar suport a la dona d'Ortega.

Ho va fer aplaudint la seva decisió d'allunyar-se dels mitjans i posar-se en mans de professionals que l'ajudin a sortir del pou on està ficada. Encara més, la colombiana va confessar haver seguit els passos d'Ana María per superar els problemes que arrossega des de fa setmanes.

Gloria Camila
Gloria va confessar en directe haver demanat ajuda a professionals. | Instagram
 

La situació que travessa la seva família ha acabat per passar-li factura i està sobrepassada. «He començat a fer teràpia amb l'objectiu de tractar les meves emocions i saber gestionar aquestes situacions que em generen ansietat», confessava la col·laboradora.

Ana María Aldón emmudeix: «Li dono tot el meu suport»

Ana María Aldón podria estar més a prop que mai de solucionar tots els seus problemes amb la filla del seu marit. La relació entre totes dues fa temps que no és gens bona i això ha afectat greument tota la família.

Tant la dissenyadora com la col·laboradora han confessat el seu desig de posar fre als problemes per la seva salut mental. Per això, compten amb ajuda professional perquè, a poc a poc, entenguin millor els seus sentiments.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Ana María Aldón i la seva fillastra han solucionat tots els seus problemes. | Telecinco
 

Malgrat tot, Gloria no guarda rancúnia a Ana María per la seva exposició mediàtica després d'haver revelat la seva crisi matrimonial. «A mi em provoca tristesa aquesta situació, tot el que havia de parlar amb Ana ja ho he parlat», explicava al programa.

«Em fa pena, li tinc afecte, no es deixa d'estimar una persona, des d'aquí li dono tot el meu suport», afegia, deixant de banda els problemes. «Jo només vull que s'aturi el tema, que tots estiguin bé», finalitzava demanant una mica de distància a la premsa.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón continua desapareguda. | Mediaset
 

Per la seva banda, Ana María trencava el seu silenci amb un missatge a les xarxes socials deixant clar com es troba.

«Hi ha una mena de tristesa que no et fa plorar, és com una pena que et buida per dins», començava dient. «Et deixa pensant en tot i en res alhora, com si ja no fossis tu, com si haguessin robat una part de la teva ànima», finalitza.