Ana María Aldón

Ana María Aldón descobreix la notícia del dineral que li fa replantejar-s'ho tot

Ana María Aldón ja ha descobert quants diners s'ha gastat

Ana María Aldón ja s'ha instal·lat a casa seva després de divorciar-se d'Ortega Cano. La relació entre l'exparella podria qualificar-se de 'tensa' i encara més quan el torero va amenaçar d'emprendre accions legals contra Aldón. Un fet recent ha acabat de confirmar que entre Ana María i José Ortega no hi queda res.

Fa uns dies, la mateixa Ana María Aldón revelava que havia convidat Ortega Cano a conèixer la seva nova casa. «Jo li ho vaig proposar al seu dia i sap que quan vulgui hi pot anar. Ell m'ha dit que vol veure on viu el seu fill». Una invitació que, de moment, no sabem si ja s'haurà convertit en un fet.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano
Ana María Aldón i José Ortega Cano van signar el divorci fa poques setmanes. | CatalunyaDiari
 

José Ortega Cano es va encarregar d'organitzar l'aniversari del seu fill

El que sí que ha transcendit és que Ana María Aldón no va estar al costat del seu ex el dia de l'aniversari del seu fill. La separació mediàtica, a la qual hem pogut assistir gairebé en directe, ha tingut les seves conseqüències en el desè aniversari del nen. Ortega i Ana María no s'han posat d'acord per a la celebració un dia tan especial.

Va ser Ortega Cano qui es va encarregar d'organitzar la festa d'aniversari de José María, que bufava deu espelmes. El lloc escollit per a la celebració va ser un centre de lleure familiar ubicat als afores de la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes. Companys i amics de l'escola i familiars van acompanyar el fill d'Ana María Aldón, però ni rastre d'ella.

Gloria Camila Ortega, la germana de l'homenatjat, anava carregada amb la bossa d'una botiga especialitzada en videojocs. També hi van assistir Rosa Benito, Rosario Mohedano i Mari Carmen Ortega, la germana del torero. Un aniversari, sens dubte, diferent dels anteriors, en què el petit José María posava tradicionalment amb els seus pares abans de la celebració.

Jose María arribava somrient de la mà del seu pare i Ortega Cano es va aturar uns instants amb la premsa per elogiar el seu fill. «Deu anys ja, fixa't que gran està, està fet un home, és un nen molt especial, és una meravella». El torero estava feliç de poder compartir aquesta data amb el seu fill i no va tenir cap mirament a l'hora de celebrar-ho.

Jose María i els seus amics van poder gaudir de la pista americana, karaoke i 'pintacares', tobogans, rocòdrom, matalassos i piscina de boles, a més d'un berenar.

Ana María Aldón, la gran absent a la festa del seu fill

La dissenyadora gaditana no va anar a la festa d'aniversari del seu fill. Es desconeix si Ana María no va ser convidada o si el motiu és que no es volia trobar amb la família d'Ortega Cano.

Ana María va trencar públicament amb tota la seva família política el mes d'agost passat. Els seus enfrontaments amb Gloria Camila potser són un altre motiu de la seva absència.

Captura d'una story d'Ana María Aldón felicitant el seu fill.
Ana María Aldón va felicitar el seu fill pel seu desè aniversari. | Instagram @anamariaaldon
 

Ja aleshores Ana María va fer unes declaracions que avançaven el que vindria mesos més tard. «El meu marit pot deixar un dia de ser el meu marit, però mai deixarà de ser el pare del meu fill. És un vincle que té amb el meu fill i això és de per vida, seguirem aguantant pel bé del nostre fill», va afirmar enmig de la crisi que travessaven.

Així i tot, Aldón ha felicitat el seu fill a través del seu perfil d'Instagram amb una frase: «Com han passat els anys i les voltes que dona la vida. Moltíssimes felicitats al cor de la meva vida pel seu 10è aniversari».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp