Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gema Aldón

Gema Aldón confirma les sospites en destapar una dada inèdita sobre la seva mare

Gema confessa una cosa impactant que afecta la seva mare

Gema Aldón es va convertir en l'autèntica protagonista del cap de setmana passat,  tot després que la filla d'Ana María Aldón es convertís en la primera concursant oficial confirmada per a 'Supervivientes 2023'.

Gema Aldón està desitjant que arribi el moment en què hagi de viatjar a Hondures i viure aquesta preconvivència amb la resta de concursants elegits. Però, abans de marxar a l'altra banda de l'Atlàntic, ha volgut confirmar que la seva mare no donarà la cara per ella al plató de 'Supervivientes'.

El format Bulldog TV anunciava fa tot just uns dies que la jove tanatopractora seria una dels 16 concursants que s'esforçaran al màxim a Hondures. A hores d'ara, ja queda menys perquè arrenqui un 'reality' que es preveu apassionant i que començarà d'aquí a només un mes.

Gema Aldón confirma que no estarà a plató

Amb tot, Gema Aldón deixarà les coses molt clares a aquells que tant l'han criticat últimament.

Primer pla de Gema Aldón al programa 'Sábado Deluxe'
Gema Aldón ha parlat sense embut sobre la seva mare, Ana María Aldón | Telecinco

La veritat és que el programa d'Emma García, 'Fiesta' , ha donat l'oportunitat a Gema que expliqui com són les sensacions prèvies al programa. Ha parlat una vegada que ha estat confirmada pel 'reality' per participar en el mateix format en què va estar la seva mare fa uns anys.

La jove ha assegurat a 'Fiesta' que la seva mare ho faria molt bé defensant-la, però ha descartat que estigui a plató.

Alhora, sobre un possible distanciament de totes dues, ha volgut tancar qualsevol mena de fals rumor sobre la seva relació de mare i filla.

Gema Aldón: «No vull que tingui més del que té»

«Que ningú es confongui i vulguin sembrar la zitzània entre nosaltres, no passa absolutament res». Per això, la jove ha volgut posar sobre la taula que aquesta és la raó per la qual no vol veure-la al plató de 'Supervivientes'.

«Ja prou té i no vull que tingui més del que té. Que està molt bé ara». El que més vol Gema és que la seva mare gaudeixi de la vida i que no s'emporti cap cop amb el que pugui fer o dir la seva filla als Cayos Cochinos.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón i la seva filla Gema | Catalunya Diari

Sap que li ha costat un gran esforç aconseguir el divorci de José Ortega Cano i no vol que es vegi esquitxada al plató per cap tema espinós que tingui a veure amb la seva família.

«Por no en tinc cap, una mica al fred, però no tinc por a les altures, ni a passar gana. Vull aventures. Soc una persona decidida», deia Gema Aldón sobre aquesta experiència televisiva que està a punt d'arrencar.

Gema Aldón, atònita: «Tu saps on t'estàs ficant, filla?»

La veritat és que durant la seva intervenció a 'Fiesta' , la mare de Gema Aldón estava a plató treballant i li ha preguntat el següent. «Tu saps on t'estàs ficant, filla?»

La jove andalusa contestava que «sí» i que 'Supervivientes 2023' és «millor viure-ho que explicar-ho». A més, Ana María Aldón ha estat molt sincera amb la seva filla i li ha donat un gran consell.

Imatge d'Ana María Aldón somrient
Ana María Aldón no haurà de defensar la seva filla al plató de 'Supervivientes' | GTRES

«Compta sempre fins a deu. Fes autocontrol i practica-ho. Això et servirà per no perdre els nervis fàcilment», li ha dit en ple directe.

Alhora, ha estat franca a l'hora de confessar que és el que més li preocupa de la seva participació. «Em fa por que ella està molt prima i que tingui problemes d'estómac. Això primer».

Gema participarà tres anys després que ho fes la seva mare el 2020. Finalment, Ana María li ha deixat clar a la seva filla que serà una «experiència molt dura. Espero que aguanti per ella mateixa».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp