Rocío Carrasco

Rocío Carrasco trenca el silenci i deixa a la seva germana sense paraules

Rocío mostra el seu suport a una de les grans enemigues de Gloria Camila

Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i les seves paraules possiblement deixaran una mica descol·locada la seva germana. Entre elles hi ha una relació molt tirant des de fa temps, però les últimes declaracions de l'empresària prometen generar molt enrenou.

Aquest cap de setmana es coneixia el nom de la primera concursant de la propera edició de 'Supervivientes'. Gema Aldón viatjarà a Hondures per prendre part en aquest reality, seguint així els passos de la seva mare. «Sé molt bé on m'estic ficant, i sé molt bé tot el que he de fer», apuntava la noia.

Rocío s'ha volgut pronunciar sobre el fitxatge de la filla d'Ana María. L'empresària manté una relació cordial amb la dissenyadora, com es va poder comprovar fa uns mesos al Mediafest Night Fever. Van coincidir en alguna gala i entre elles hi va haver molta entesa.

Amb anterioritat, Gema ja es va pronunciar sobretot el conflicte que mantenia la dona de Fidel Albiac amb la seva família, sobretot amb Ortega Cano. Es va posicionar al seu costat i en un moment va dir que se sentia molt identificada amb ella. Allò es va apreciar com un clar gest que pretenia deixar en mal lloc el torero i la seva filla.

Primer pla de Rocío Carrasco somrient.
Rocío Carrasco prefereix l'enemiga de la seva germana | GTRES

Ara és Rociíto la que s'encarrega d'enviar un missatge a la noia. Ha assenyalat que «segur que li va bé», amb una resposta molt concisa. Tot això quan la relació de Gloria Camila amb Gema resulta molt tensa. Als platós s'han dedicat a parlar malament l'una de l'altra. Sempre amb l'objectiu de protegir els pares respectius. Ara que ja estan separats no hi haurà cap tipus de límits.

Rocío Carrasco li clavava així un cop dur a la seva germana. Per primera vegada en públic, mostrava el seu suport a la persona que havia estat més crítica amb Gloria Camila. Confia que gaudeixi el màxim possible d'aquesta experiència.

Pel que s'ha conegut en les últimes hores, Ana María no actuaria com a defensora oficial a plató. «Jo sé que tu em defensaràs molt bé, que ningú es confongui i vulguin ficar merda entre nosaltres. No passa absolutament res», va apuntar la noia.

Té clar que la seva participació a les gales resultaria perjudicial per a la col·laboradora del programa 'Fiesta'. Recentment era advertida pel torero, que la va amenaçar d'emprendre accions legals contra ella per parlar de la seva família. Vol evitar-se més problemes, per la qual cosa intenta esquivar el conflicte.

Primer pla de Gema Aldón al programa 'Sábado Deluxe'
Gema Aldón rep el suport de Rocío Carrasco pel concurs | Telecinco

Es troba en ple procés de recuperació després d'uns quants mesos molt complicats al costat del torero. L'únic que li preocupa és recuperar el seu benestar i seguir cuidant el seu fill petit.

Rocío Carrasco té molts assumptes entre mans

Rocío Carrasco aquest cap de setmana aterrava a Sevilla amb motiu de l'estrena del musical de la seva mare. Assegurava que seria un gran èxit després que s'esgotessin totes les entrades. «La gent se sorprendrà amb el que es veu», apuntava.

Durant les darreres setmanes s'especulava molt sobre el seu futur a la televisió. Fa ja un temps que no apareix pels platós de Mediaset, però això no sembla importar-li en excés. Té entre mans altres projectes de rellevància. Entre ells, la sèrie que abordarà la vida del seu pare. «Seguim endavant amb això», va confirmar al reporter.

Rocío Carrasco es mostra molt il·lusionada amb tot el que encara ha d'arribar. I segurament que romangui molt atenta a tot el que passa a 'Supervivientes' per seguir el concurs de Gema. Després del suport mostrat, la seva germana ja dona per trencat qualsevol intent de reconciliació.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp