Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'

Marta Riesco i Antonio David Flores assumeixen que no hi haurà embaràs

Marta Riesco ha d'ajornar els seus plans: ara té una altra prioritat amb Antonio David Flores

Marta Riesco utilitza el seu Instagram com a altaveu de les seves opinions i per denunciar públicament tot allò que li sembla una injustícia. Ahir, ni més ni menys, va carregar contra l'ex d'Antonio David Flores, Rociíto, qüestionant-la com a mare. En part, perquè ara és el paper que està fent la reportera amb el seu fill David Flores Carrasco.

Fins a un total de quatre històries plenes de text van ser els que Marta Riesco va dedicar a l'ex de la seva parella actual. Pel que es veu, la xicota d'Antonio David no només carrega contra 'Sálvame', Jorge Javier i La Fábrica de la Tele, sinó que també ho fa amb la filla de la Jurado.

El text de Marta Riesco és molt dur i demostra que no passa pel seu millor moment. Marta continua denunciant persecucions i un maltractament dels seus companys de professió. Qui la coneix assegura que ara Marta no pensa en la maternitat ni en fer un pas més amb Antonio David Flores en forma de casament.

La xicota d'Antonio David sempre havia dit que aquest 2023 seria l'any del casament i potser del nadó. La seva il·lusió més gran és ser mare, però sap que ara toca cuidar-se i buscar una pau que encara no ha trobat des que es va saber que estava amb el pare de Rocío Flores. Marta i Antonio David, segons fonts properes a la parella, ja no es plantegen la maternitat a curt termini.

Pel que sembla, Marta Riesco no vol que al seu futur nadó li passi el mateix que als fills d'Antonio David Flores. I, de fet, no ha dubtat a assenyalar Rocío Carrasco en el seu paper com a mare.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores amb màscares facials
Marta Riesco elogia la figura com a pare de la seva parella, Antonio David Flores | Instagram (@MARTA.RIESCO)

Marta Riesco qüestiona l'ex d'Antonio David Flores com a mare

Tot va començar per una publicació d'Isabel Rábago en què apareix juntament amb Rociíto. A la publicació, la col·laboradora explica els mals moments pels quals va haver de passar: «Hi va haver un temps en què a ningú li importava la teva salut mental. Que estiguessis medicada, que no tinguessis forces ni per aixecar-te del llit o que intentessis treure't del mig perquè no podies amb l'assetjament a què et sotmetien diàriament».

Després d'explicar això, Rábago escriu: «Com canvia la història, oi?». Una frase que pot no significar gaire, però que Marta Riesco l'ha pres com una indirecta cap a ella. Per això, la parella d'Antonio David Flores no ha dubtat a contestar a través de les seves històries.

Primerament, compartint la publicació d'Isabel Rábago acompanyada del text següent: «Des de fa algun temps la salut mental només val per a algunes dones. Per a altres, en canvi, l'escarni públic. Almenys ara. D'aquí poc, els bons seran els dolents i al revés. Ho viureu. Ho viurem. Mentre les víctimes no estan en aquesta foto, ni són les que escriuen».

Amb aquestes dures paraules, la parella d'Antonio David Flores no es queda aquí: «La gent té tanta por de parlar, ningú no parla per por i ningú qüestiona per por. Però quina pena que t'estiguis perdent persones tan extraordinàries i meravelloses, mentre tot el món fa com si res passés. Quina pena que et perdis un cor tan immens i quina pena que la gent faci que ho entén només per por».

Foto d'una història de Marta Riesco criticant una publicació d'Isabel Rábago
Marta Riesco critica una publicació d'Isabel Rábago | Instagram (@MARTA.RIESCO)

Tot seguit, Marta Riesco va carregar directament contra Rociíto pel fet de no passar una pensió al seu fill, situació per la qual està demandada. «És vergonyós que s'aplaudeixi aquesta actitud mentre la seva família, sense un poder adquisitiu ni semblant al que has aconseguit a cop de documental, segueixi lluitant perquè tiri endavant».

No s'acaba aquí. «És vergonyós que la gent a qui s'ha intentat enfonsar sigui qui la tiri endavant», diu la reportera en clara referència a Antonio David i al seu fill, David Flores.

Marta Riesco no calla més i exalça la seva parella

La reportera ho ha dit clar, critica el paper de mare pel qual ha optat Rociíto i exalça el de la seva parella Antonio David com a pare. «S'ha carregat durament amb les persones que l'han criat i se li ha aplaudit qualsevol atac amb la persona amb qui està dia a dia. Amb la persona que li dona menjar, que el porta a l'institut...».

Així mateix, Marta Riesco recorda que un dia a la feina es va dir que «no es qüestionés el seu paper com a mare d'un nen amb necessitats especials». Tot i això, tal com la reportera aclareix, sí «s'ha carregat» contra les persones que l'han «criat». Acaba enviant-li un missatge clar a l'ex d'Antonio David Flores i preguntant-li retòricament: «On eres tu en aquest Nadal, en aquests aniversaris, en aquestes converses?».

Es tracta, doncs, d'un pas endavant de Marta, però també és un pas enrere. Decideix alçar la veu, però ajorna el seu gran somni de ser mare mentre té cura de si mateixa. Una decisió sàvia, això sí.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp