Rosa Benito amb un gran somriure

Rosa Benito parla amb la seva filla i li confirma que els rumors són certs

Rosa Benito ha deixat caure per les seves xarxes socials el seu retorn

Rosa Benito ha deixat caure a través de les seves xarxes socials que el seu retorn podria estar molt a prop. L'excol·laboradora de televisió fa servir el seu Instagram per donar-se veu davant les diverses polèmiques que sorgeixen a la televisió i que la involucren directament.

Rosa Benito ja fa més de sis mesos que no s'asseu a cap plató de televisió. Molts espectadors la troben a faltar i demanen tornar a xarxes socials, com per exemple, a Twitter. Tot i això, ara el seu retorn podria estar més a prop que mai.

Rosa Benito fa callar rumors amb la publicació d'aquesta fotografia

Totes les picabaralles que té amb la seva neboda Rociíto, podrien portar-la de tornada als platós perquè així pugui donar la seva opinió en directe i no a través de les seves xarxes. Després d'uns mesos de calma i sense més escàndols que els de la seva filla Chayo Mohedano pels vídeos filtrats d'Only Fans, Rosa Benito podria tornar a la televisió.

Cal posar-se al dia: l'octubre passat, Rosa Benito va ser convidada per Emma García a 'Fiesta' per parlar de tot el que havia passat amb la seva neboda. Tot i això, ella va declinar la invitació i simplement va entrar al programa en directe a través d'una trucada.

«Fa tres mesos que no vull asseure'm en un plató i avui ho he fet per Eva Espejo, per Emma i per Unicorn. Jo sé que volen que torni, però crec que no és el meu moment. Però ho faré una miqueta més endavant, com em conec, prefereixo no estar a cap plató».

Ara sembla que aquest moment pot arribar ben aviat després que prengués forces des de la proposició d'octubre que li va fer la presentadora. Atès que, com també va explicar l'octubre passat, «si estic fora de la tele és perquè em conec. Li respondria amb uns titulars enormes, i això és el que ella està desitjant i no ho farem».

Però ja per aquella va avançar que «jo ara mateix no ho faré. Encara que amb això no vull dir que no ho faré demà, però deixaré que passi una mica el temps». Des d'aquestes declaracions ja han passat quatre mesos, temps més que suficient perquè Rosa Benito hagi agafat forces i decideixi seure en un plató.

Rosa Benito ho farà de la mà d'Eva Espejo, Emma García i Unicorn Content

Així, fa cinc dies, Rosa Benito va aixecar diversos rumors a través d'una publicació al seu Instagram. A la mateixa se la veia a ella molt contenta posar en un selfie juntament amb Eva Espejo, directora de 'Fiesta'. El peu de la foto era tota una declaració d'intencions: «Avui amb la meva @evaexpello de Festa!»

Imatge de Rosa Benito amb Eva Espejo
Rosa Benito va compartir amb els seus seguidors una foto amb la directora de 'Fiesta'. | Instagram

A través d'aquesta publicació, els seus seguidors es van adonar de la situació i així ho van comentar molts. Encara que no hi ha res confirmat, tot sembla indicar que aviat es podrà veure a Rosa Benito a 'Fiesta' sent entrevistada per Emma García. I qui sap si també la fitxen com a col·laboradora, com van acabar fent amb Ana María Aldón després de moltes entrevistes en exclusiva.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp