Foto de Belén Esteban

Belén Esteban rep l'ultimàtum que pot enfonsar el seu altre negoci

L'OCU ho ha deixat clar a Belén Esteban

Belén Esteban no pot estar més orgullosa del seu negoci, una empresa d'èxit anomenada 'Sabores de la Esteban' amb què posa a la venda tota mena de productes, des de gaspatxo, a salmorejo o patates fregides. Així doncs, queda clar que la de Paracuellos ha aconseguit revolucionar la indústria alimentària i arribar al seu públic exigent.

Foto de Belén Esteban
Belén Esteban, molt orgullosa del que ha aconseguit | Mediaset

Tot i que l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) sembla que no està del tot d'acord i ha fet saltar totes les alarmes sobre l'empresa d'Esteban. Així, han llançat un avís seriós sobre la qualitat del gaspatxo que la col·laboradora pretén vendre als seus consumidors.

Concretament, el gaspatxo va ser el primer dels productes que la mare d'Andrea Janeiro va posar a la venda, i que ràpidament s'esgotava a tots els supermercats. Tot i això, sembla que en ser analitzat més a fons per l'OCU en comparació amb altres marques, el situaven en una escala de mitjana de qualitat, valorant-ho amb només 61 punts. De fet, va ser posicionat per l'OCU a l'antepenúltim lloc de les 29 marques que va analitzar. Sens dubte, un cop dur per a l'empresa d'Esteban.

Foto d'una història de Pablo Alborán amb un gaspatxo de 'Sabores de la Esteban'
Pablo Alborán gaudeix del gaspatxo de la marca d'Esteban | Instagram (@PABLOALBORAN)

La de Paracuellos no dubtava a manifestar el malestar després de conèixer aquesta desastrosa puntuació. «Gràcies a tots els que consumiu els meus gaspatxos i salmorejo... Ai, el que hem d'aguantar», es lamentava. «Sou la meva millor nota», deia als seus seguidors. L'ex de Jesulín va parlar fins i tot d'una campanya per intentar perjudicar els productes.

Belén Esteban, contra les cordes pel que ha passat amb la seva empresa

A més, deixava clar que la seva marca, 'Sabores de la Esteban' «no pagarà diners perquè es parli bé dels seus productes». Una opinió que des de l'OCU no trigaven a rebatre, explicant que l'organització no ha cobrat mai ningú per una bona nota. «Fem els rànquings a petició dels consumidors perquè els gaspatxos i salmorejos són productes molt demandats a l'estiu, i ens basem en anàlisis independents, neutrals i objectius fets a laboratoris», informaven.

Tot i això, no hi ha dubte que econòmicament a la de Paracuellos no li pot anar millor. «És veritat que he guanyat molts diners, però he treballat molt i he tingut moltes despeses», donava a entendre després del confinament. «He muntat una empresa, tinc camions, molta gent treballant...», detallava sobre els diners que ha arribat a invertir.

Foto de Belén Esteban a la fàbrica de patates
Belén Esteban té un coixí econòmic per quan marxi de la televisió | LND

Per tant, encara que darrerament es rumoreja que el lloc de Belén a 'Sálvame' penja d'un fil, ella sembla tenir un bon matalàs on refugiar-se. De fet, més d'una vegada ha reconegut que en un futur no gaire llunyà s'apartarà de la televisió, i que si a hores d'ara segueix és a petició de la seva filla o el seu marit.

Segons reflecteix el Registre Mercantil, Esteban iniciava la seva activitat empresarial amb només 3.000 euros.

I, per sorpresa seva, durant el primer any en què va començar a vendre el seu gaspatxo, tancava els comptes amb un benefici de més de 160.000 euros.

Els preus tan assequibles dels seus productes podrien ser la clau principal d'aquest gran nombre de vendes. Per començar, el seu gaspatxo i salmorejo no arriben als 3 euros, mentre que les patates costen 1,59 i les cremes 1,99 euros. L'èxit ha estat tan gran, que Esteban fins i tot se n'ha anat de promoció a Emirats Àrabs. Un boom imparable que l'OCU ha posat en cert risc després de treure aquestes dades tan demolidores.

No obstant això, Belén està molt orgullosa de la seva feina diguin el que diguin i seguirà lluitant per mantenir la seva empresa a la superfície.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp